שלום רב, אני סטודנט לתואר ראשון בחינוך (BEDׂ), הגשתי בקשה למלגה ולא קיבלתי תשובה.
ב
בתאל
מלגת משרד החינוך
שלום רב, אני לא בטוחה שזה המקום הנכון אבל רציתי לומר את דעתי בנוגע ליחס שמקבלים מטלדור לגבי מלגת משרד החינוך. לפני כחודש התקשרתי לברר את זכאותי למלגה ונאמר לי שאני זכאית ושמכתב נשלח אליי הביתה. כעבור שבועיים שלא קיבלתי שום דבר התקשרתי שוב ונאמר לי שמכתב נשלח כבר וישלחו לי מכתב נוסף כיוון שזה לא הגיוני שלא הגיע. המתנתי שבועיים נוספים וטרם קיבלתי שום מכתב. היום התקשרתי ונאמר לי שאין מה לעשות אם זה לא מגיע בדואר ושישלחו לי בפקס. התאמצתי מאוד והשגתי מספר פקס של חברה שלי ואמרה לי מישהי שתוך שעתיים היא תשלח. כמובן שלא הגיע שום פקס!! אני רוצה להתלונן על היחס שאנו מקבלים! המתנה א-ר-ו-כ-ה מאוד של חצי שעה, 40 דקות ואפילו יותר, יחס ודיבור מזלזל. אני מצטערת אבל משום מה אני בטוחה שלא מתכוונים לשלוח לסטודנטים הזכאים למלגה שום מכתב ובטח גם לא שלחו כלום. חבל שזה מה שאנחנו צריכים לעבור כדי לקבל את מה שמגיע לנו. חבל!
מ
מתן
אני קיבלתי את המכתב בדואר
בתאל, אני מבין לליבך גם אני "זכיתי" ליחס מזלזל זה מטלדור, עד שלפני כמה ימים הגיע אליי בדואר סוף סוף המכתב המיוחל. מציע לך לנדנד להם כל יום ולהיות נודניקית עד שהם ישלחו באמת את המכתב. בהצלחה
ש
שני יונגר
אולי תנסי להגיש תלונה
שלום בתאל,
את יכולה לנסות להגיש תלונה דרך פניות הציבור, אני מקווה שתצליחי בכך, למרות שהדבר נשמע לי מוזר ביותר.
בברכה, שני
א
אורן
תלונה עצבנית!!!!
אני מצטרף לבתאל בתלונתה ורוצה להביע את כעסי.... יודעים מה?! ---- הנימוס! טלדור שמים ---! זמני המתנה ארוכים עד שאני מתייאש! הם אישרו שאני זכאי, ונכון לכתיבת שורות אלה עבר מעל חודש! מה נראה להם?! שהכסף הולך לכיס?! לחופשה?! לבירה?! רק המקדמה הראשונית למכללה שלי זה סיפתח של 2700 שקל! תתחילו לזוז אנשים! מבחינתי תשלחו בדואר רשום! אני אשמח לשלם ת'עשרה שקלים האלה! בעצבים מראש; אורן!
ש
שני יונגר
לפנות לטלדור בדחיפות
שלום דניאל,
אם לא קבלת את התשובה למלגה עד היום, פנה בבקשה לטלדור (החברה המנהלת את כל נושא המלגה) ובקש מהם את התשובה שלך גם בעל-פה וגם בכתב. פנה אליהם טלפונית. לצערי אני לא יכולה להוסיף לתשובה שלי בפורום את מספר הטלפון שלהם, אך מומלץ מאוד שתעשה מאמץ להשיג אותם כדי לדעת מה הוחלט לגביך.
בברכה, שני
ת
תהילה
שלום לכולם, בקשר למלגת הפיס 2014
שלום, בקשר למלגת הפיס 2014 שלחתי את כל הטפסים ולא יצרו איתי קשר, זה אומר שלא אושר לי? כי לא קיבלתי הודעה שדוחה את הבקשה שלי...
א
אביתר
מלגת מפעל הפיס
שלום לכולם, שלחתי כל הטפסים הנצרכים עבור מלגת מפעל הפיס, טרם קיבלתי תשובה.. לא חיובי ולא שלילי.. מה מומלץ ואיך ניתן לברר מצב הבקשה?
מ
מיכל
אי הגעת תשובה למלגת משרד החינוך
שלום,קיבלתי תשובה בטלפון שאני זכאית למגלה ונשלח אלי מכתב מלפני חודש אך עדיין לא הגיע. פניתי כבר 4 פעמים למוקד הטלפוני ואומרים לי להמתין. לא נראה לי הגיוני כי עד סוף חודש הטפסים צריכים להיות אצלם בחזרה. נשלח אלי מכתס נוסף אך גם הוא לא הגיע אלי. הכתובת מדויקת. בדקתי. מה ניתן לעשות?
ס
סטודנטית
ערעור מלגת משרד החינוך
לאחר שהודיעו לי שאני לא זכאית למלגה הגשתי ערעור... מתי אמורים להחזיר תשובה? בדואר? או שאני אמורה להתקשר אליהם ולברר?
ע
ענאן
בקשר למלגת משרד החינוך
שלום רב .. התקשרתי לפני כמה שבועות למשרד שאחראי על מלגת משרד החינוך (למספר 08-6776032) הם ענו לי שאלתי אם אני קיבלתי את המלגה והתשובה היא כן קיבלתי ואמרו שהם שולחים לי כמה טפסים בדואר שעליי למלא בעוד כמה ימים .. אבל מאז ואני ממתין לתשובה בדואר ואין כלום .. אז בבקשה אם אפשר לטפל בעניין ותודה מראש.