אז... למישהו יש מושג מה קורה עם מלגות משרד החינוך? בטלדור לא עונים למעלה משבוע!
א
אילנית
מתי מקבלים את הכסף ממלגת משרד החינוך
קיבלתי כבר תשובה , שמגיע לי מלגה, שלחתי טפסים הנדרשים- מתי כבר נכנסת המלגה הזאת- כול כך הרבה זמן מחכה כבר!!
ל
לובה
מלגת לימודים טלדור - קבלת הכסף
שלום, קיבלתי את התשובה לזכאות בטלפון, אבל לא קבלתי עדיין את המלגה לחשבון. מה עליי לעשות?
ע
עמית
גם אני
בשיחה איתם לפני שבועיים אמרו לי שהמכתב יצא בימים הקרובים ועדיין לא קיבלתי איתו... יש מישהו שכבר קיבל את המכתב המיוחל ??
א
אורן קדמי
לא קיבלתי מכתב תשובה
שלום, עדיין לא קיבלתי מכתב תשובה בנוגע לזכאותי למלגה. הגשתי את כל הטפסים לפני המועד ויש לי אישורי מסירה. אציין שעברתי דירה, אך לדברי הדייר הנוכחי בדירה בה גרתי, לא הגיע עבורי דואר. אני מנסה במשך שעות ליצור קשר עם המוקד אך אין מענה. אשמח לעזרתכם.
ש
שני יונגר
קבלת התשלום למלגת משרד החינוך
שלום דניאלה,
אם מדובר בתשובות למלגה הן הגיע כבר לפני כמה שבועות. אם מדובר במועד העברת הכסף גם בשנה שעברה היה בדיוק אותו הסיפור, אני חושבת שהכסף הועבר רק בתחילת חודש יולי או סוף יוני. מקווה שיגיע בקרוב.
תודה שני
אך בצורה משונה לא קיבלתי כל אישור/מכתב שלילה.. הייתי זכאית בשנה שעברה ואני מקווה שזה לא ייפול לי בין הכיסאות.. יש לך מושג מה אוכל לעשות בהתחשב שבאמת לא עונים שם למעלה משבוע?
ל
לובנא
ערעור לאי זכאות במלגת משרד החינוך
שלום רב.. אני לובנא סרחאן מכפר מגאר,סטודנטית באוניברסיטת חיפה , זו שנת הלימוד הראשונה שלי אני לומדת כלכלה וניהול עסקים קבלתי מכתב אי זכאות ממלגת משרד החינוך ורוצה לדעת למה לא מגיע לי לקבל את המלגה למראת שיש לי מצב כלכלי קשה ויש לי תדפיסים שאני מקבלת הלוואות כדי שאוכל ללמוד. תודה מראש
פ
פדוא
תשובה על קבלת מילגה
שלום רב נרשמתי למלגת משרד החינוך מתחילת שנת הלימודים 2013 ועדיין לא קיבלתי תשובה לא בדואר ולא במייל ולא בטלפון !! אני מנסה המון זמן ליצור קשר עם ההנלה בטלדור ומחכה שעוץ בטלפון אך אף אחד עונה !!! מה לעשות ??עזרה בבקשה...
ר
ראואן
זכאות למלגה
התקשרתי כמה פעמים למספר שברשת, פעם אחרונה שעה שלמה בהמתנה! רוצה מייל שבטוח עונים לי אשמח לעזרה