שלום אם במהלך השנה הסטודנט שהגיש בקשת מלגה וקיבל את המענק - התחתן, והוא שינה כתובת וסטטוס בתעודת זהות למקום שאינו כלול ברשימת שכונות השיקום. מה עליו לעשות? לשלוח בכל זאת את הטפסים?
א
איתמר
תשובות מלגת משרד החינוך
האם מישהו קיבל כבר תשובות בדואר לגבי מלגת משרד החינוך?
א
איתמר
מלגת משרד החינוך 2014
רציתי לדעת האם ייתכן שעדיין לא קיבלתי מכתב לגבי אישור או אי-אישור קבלת מלגה של משרד החינוך?
נ
ניר
אני בדיוק גם העלתי שאלה כזאת
עד היום לא קיבלתי תשובה כזו וכל שאר החברים שלי הגישו, אפילו אחריי, כבר קיבלו תשובה
ד
דנה
כנ"ל אצלי
ובלתי אפשרי לתפוס אותך בטלפון, כבר מיום ראשון.. מישהו יודע מה הסטטוס? אם יש טל' נוסף?
מ
מרין
טלפון של טלדור! ועדכון
לפני חודש התקשרתי למוקד של טלדור וחיכיתי כ20 דקות על הקו, בסוף הם ענו, הטלפון הוא 086776032. אמרו לי שאני זכאית למלגה של 4000 ש"ח ושבימים הקרובים אמור להגיע שובר בדואר (זה היה בערך ב08.05). עד תחילת שבוע שעבר לא קיבלתי. התקשרתי שוב בשבוע שעבר וענו לי שאם אני לא מקבלת את התשובה בדואר עד סוף שבוע הבא (שזה היום) להתקשר שוב והם ישלחו לי במייל. לא קיבלתי את השובר עד היום. התקשרתי היום והם אמרו שכבר לא שולחים במייל או בפקס ושצריך לחכות עד שזה מגיע. אפשר לתת להם כתובת נוספת והם שולחים שוב. בנוסף, אחרי שהשובר כבר מגיע הביתה צריך למלא בו, ללכת לדואר ולשלוח שוב ורק תוך חודש(!) הכסף ייכנס לחשבון הבנק. ממש לא בסדר שהם מטרטרים ככה סטודנטים שבקושי עומדים בהוצאות.
ש
שני יונגר
שאלה לא ברורה
שלום נטלי,
אם קבלת את המענק לא ברור לי מה הבעיה כאן. לא ממש ברור לי מה את מנסה לשאול. אם אושרה לך המלגה מה טוב ואם את מעוניינת בשנה הבאה להגיש בקשה נוספת אז אולי לא תהיי מועמדת מתאימה כפי שהיית לפני החתונה.
ערעור למלגת משרד החינוך
עד מתי אפשר להגיש ערערור למלגת משרד החינוך אם קבלנו תשובה שלילית
ד
דנה
מלגת משרד החינוך
שלום רב. רציתי בבקשה לברר מה לעשות אם עדיין לא קיבלתי שום תגובה ממלגת משרד החינוך והם אינם עונים בטלפון?
נ
נחמה
אי קבלת תשובה בנוגע למלגת טלדור
שלום רב, האם מקבלים מענה בכל מצב בין שלילי ובין חיובי?
ח
חני
בקשה לדיון חוזר-מלגה משרד החינוך, טלדור.
שלחו לי אימייל כי יש לי אפשרות לבקש דיון חוזר (עד ה-30.5) הואיל ולא קיבלתי מענק. רציתי לברר לאן שולחים את הערעור? והאם בדואר רשום דווקא. ניסיתי להתקשר אין ספור פעמים-אך לשווא. בתודה מראש,
א
אור
קבלת תשובה מלגת משרד החינוך
שלום לכולם, האם כולם מקבלים תשובה לגבי מלגת משרד החינוך או שמא רק הזכאים לה? רוב מכריי וחבריי ללימודים כבר קיבלו תשובות בדואר לפני למעלה משבוע ואני טרם קיבלתי. האם זה אומר שלא נמצאתי זכאית למלגה?
נ
נופר
תשובה בהקשר למלגות טלדור
היום 27-5-14 ועדיין לא קיבלתי תשובה מטלדור בהקשר למלגה, מבקשת לדעת למי עליי לפנות בכדי לברר פרטים לגבי התשובות.
נ
נור קראקרה
מלגת משרד החינוך
שלחו לי כלא זכאי במלגה על סמך מה בדקתו? שנה ראשונה זכיתי, מה השתנה? נותנים מלגות בהגרלה, סטודנטים שיש להם אוטו ושלמו שכר לימוד ומצבם הכלכלי מעולה קבלו ואני עדיין יש לי התחייבות על שכר לימוד לא קבלתי, איזה שוויון זה!
נ
ניר
אי קבלת מענה חיובי/שלילי לבקשת המלגה
שלום,
קוראים לי ניר סטודנט להנדסה שנה ד׳ בתאריך 4/12/2013 הגשתי את טפסי המלגה בדואר רשום, ובתאריך 10/12/2013 הטפסים התקבלו אצל ״המקבל״ . יש ברשותי את כל התעודות והאישורים הדרושים בכדי להוכיח זאת. לצערי עד היום 28.5.2014 לא קיבלתי תשובה חיובית/שלילית ממרכז לסיוע במלגות לסטודנטים. עקב כך גם אם לצערי התשובה תהיה שלילית אין באפשרותי לערער על כך. בנוסף אין שום מענה טלפוני בכל מספר שהוא במוקד הפניות של טלדור.
אשמח לעזרתכם בהקדם. תודה מראש ניר
מ
מתן
המלגות של משרד החינוך
היום 28.5 ועדיין לא קיבלתי את שובר המלגה בדואר לאחר שנאמר לי כבר טלפונית שאני זכאי למלגה פעם אחרונה שדיברתי עם טלדור הם אמרו שיפקססו לי ולא פיקססו האם מישהו קיבל תשובה חיובית בדואר? החברה הזאת פשוט בזיונית ככה לטרטר סטודנטים זה פשוט לא יאומן שכל פעם מורחים אותנו עם תירוץ אחר אני לא יודע איך משרד החינוך בוחר בהם הם החברה הכי בזיונית שיש בנוסף המזכירות שעונות במוקד שלהם פשוט שקרניות!!
ה
הודא עבאס
תשובה לבקשת מלגת משרד חינוך
שלום רב אני עד היום לא קבלתי תשובה לבקשתי למלגת משרד חינוך. האם זכיתי במלגה?
מ
מרווה הזימה
לגבי מלגת משרד החינוך
שלום אני רשמתי למלגת משרד החינוך ועדין לא שלחו לי תשובה בכלל אם אני זכאית או לא ולו /שלחו לי בדואר ורוצה לדעת.
ח
חלי דמרי
מלגת משרד החינוך
הגשתי בקשה למלגת משרד החינוך ועדיין לא קיבלתי תשובה וחברות שהגישו כמוני קיבלו תשובה לפני כמעט שבועיים איך אני יכולה לברר מה קורה עם מי זה אשמח לתשובה תודה...