שלום לכולם, אני סטודנט להנדסה (מסיים שנה א'), מצבי הסציו-אקונומי רעוע ואני מתקשה לאתר מלגות אשר יכולות לעזור למצבי. בקישור שלכם למלגות יש רק 4 מלגות ורובן לא מתאימות ספציפית למצבי. אשמח לדעת היכן ניתן לאתר מלגות נוספות. נ.ב. המידע באתרכם בכלל ובפורום בפרט מאוד מפורט ועוזר, תודה רבה.
ש
שני יונגר
מלגה לפי מצב סוציואקונומי
שלום שמוליק,
חבל לי שמצאת רק 4 מלגות באתר. אני מצרפת לך בקישור למטה רשימה של כלל המלגות בישראל. דרך אגב מכיוון שנותרות לך עוד 3 שנות לימודים אתה יכול להגיש בקשה למלגות המתנות 3 שנות לימוד כחלק מתנאי קבלתן. מאוד מקווה שאתה עדיין מוגדר חייל משוחרר ואז יש לך היצע מלגות גדול משמעותית מזה של מי שאינו חייל משוחרר (עד 5 שנים מהשחרור). אם אתה חייל משוחרר פנה גם בבקשה ליחידה להכוונת חיילים משוחררים וברר מולם אם תוכל להיעזר בהם. כך גם פנה למחלקת החינוך בעירייה בעיר מגוריך וברר מולם אם הם מעניקים מלגות לתושבי העיר ולאגודת הסטודנטים במוסד הלימודים שלעיתים להם יש מלגות ייחודיות משלהם.
מלגות ללימודי הנדסה
שני שלום, תודה על התשובה המפורטת, אכן אבדוק את האופציות שהצעת. באתרכם יש 4 הצעות מלגה שמועד פרסומם הוא 2014 ומועד הפרסום של כל שאר המלגות הוא 2013 ומטה. אשמח לדעת אם גם מלגות אלה רלוונטיות עדיין או שמדובר על פרסום ישן. תודה מראש, שמוליק.