קבלתי מכתב שכתוב בו רק שאני זכאית להלוואה של סכום מסוים, זה אומר שאני לא זכאית גם למלגה? או שהודעה על מלגה והודעה על הלוואה נשלחים במכתבים נפרדים??
א
א
מענה
אם הינך זכאית להלוואה את לא זכאית למלגה כי הלוואה זוהי רמת הזכאות הנמוכה ביותר של מי שלא אישרו לו מלגה
ש
שני יונגר
זכאות להלוואה
שלום יאלי,
אם קבלת אישור לזכאות להלוואה, אז לא נמצאת זכאית למלגה. אני מאוד בעד ההלוואה הזו כי מתחילים להחזיר אותה כשלוש שנים לאחר סיום התואר הראשון וללא ריבית והצמדה, מאוד כדאי.
בברכה, שני
ס
סטודנטית
מישהו קיבל בדואר תשובה חיובית למגלת משרד החינוך?
נראה שרק תשובות שליליות נשלחו בדואר..
א
אוהד
האם אושרה לי מלגת משרד החינוך
הגשתי בקשה למלגת משרד החינוך. אני מעוניין לדעת אם המלגה אושרה לי או לא . תודה ויום טוב .
א
אביבי
מלגת משרד החינוך - תשובות בדואר
יש פה מישהו שזכאי למלגה וקיבל בדואר פרטים למלא? מתי מקבלים את הכסף?
א
אלישבע
מלגות משרד החינוך
יצירת קשר עם טלדור מערך סיוע למלגות לסטודנטים
ד
דניאל
מלגת משרד החינוך טלדור
שלום. עדיין לא קיבלתי תשובה בדואר. האם מקבלים תשובות בכל מקרה? (כלומר חיוביות או שליליות) מה המספר טלפון בו אפשר לנסות לבדוק? תודה
א
אבראהים קדורה
תשובה למלגה ששלחתי טפסים לכם עליה
עדיין לא קבלתי תשובה למלגה אם אתם יכולים לחזור לי בתשובה בקשר למלגה תודה
מ
מוסא מוחמד
תשובה למלגת משרד החינוך
שלום: ברצוני לברר האם אני זכאי למלגת משרד החינוך... ותודה מראש
ת
תהילה
זכאות לקבלת מלגה
שלום. רציתי לדעת האם מקבלים תשובה בדואר גם אם לא זכאים לקבל מלגה? או שאם לא קיבלתי סימן שאינני זכאית?
d
doron
זכאות מלגת משרד החינוך בדואר אלקטורני
בשיחה שלי עם טלדור, נמסר לי כי אני זכאי, עד היום לא קיבלתי את האישור הזכאות להמשך ההליך בדואר. ביקשתי שישלחו לי אותו בדואר אלקטרוני הם טענו שהם לא יכולים כי אין להם את ה"פורמט" מדוע אי אפשר לספק לי את המידע דרך דואר אלקטרוני?
מ
מרין
מישהו קיבל תשובות למלגת משרד החינוך בדואר?
שלום, מי מבניכם שנמצא זכאי למלגה קיבל כבר תשובה בדואר? עברו כבר שבועיים מאז שהיו תשובות במוקד של טלדור אך עדיין לא הגיע בדואר..
ע
עמית
מלגת משרד החינוך
שלום לכולם, לפני כשבועיים קיבלתי תשובה טלפונית חיובית ממשרד החינוך לגבי המלגה שהוגשה בדצמבר 13. עד כה לא הגיע אלי המכתב הרשמי (אין שום בעיות בדואר אצלנו). האם יש מישהו שקיבל תשובה חיובית וכבר הגיע אליו המכתב ? כשהתקשרתי שבוע שעבר לברר אמרו לי שהמכתבים עם התשובות החיוביות עדיין לא יצאו וזה נשמע לי קצת מוזר לאור זאת שהתשובות השליליות כבר התקבלו...
ט
טובה
מחכה לתשובות ממלגת משרד החינוך
האם כבר יש תשובות למלגת משרד החינוך של ?2014
ש
שי
אי זכאות למלגת משרד החינוך
יש אפשרות שלא קבלתי את המלגה בגלל שאחד ההורים שלי עובד במשרד החינוך?
א
אילנית
ערעור על דחיה בגין קבלת מילגה
שלום רב, שמי אילנית ואני לומדת שנה שלישית לתואר ראשון, שנה שעברה קיבלתי מלגה בסכום של 6240ש"ח, השנה על אותם נתונים לא קיבלתי שום מלגה...האם אני זכאית למלגה אחת בלבד ממשרד החינוך, האם אענה בחיוב אם אשלח ערעור, מצבי לא פשוט וכל מלגה תעזור לי. בברכה,אילנית