מעוניינת לדעת איך ניתן לערער על תשובות המלגה, למי לפנות???
מ
מעיין
ערעור למלגת משרד החינוך 2014
קיבלתי תשובה שלילית לגבי המלגה, מה התנאים לערעור? ולאיזו כתובת שולחים?
ש
שני יונגר
ראה תשובותי הקודמות בעניין
בהצלחה! שני
ג
גאדה
הגשת ערעור לאי זכאות למלגת משרד חינוך
איך אני מגיש ערעור לאי זכאות?
ש
שני יונגר
ראה את התשובות הקודמות שלי
בהצלחה! שני
מ
מוניה
איך מערערים למלגת משרד החינוך?
אני קבלתי תשובה שלא זכאית למלגת משרד החינוך, רוצה לדעת איך מערערים כי בכלל לא יודעת איך מגעים לטופס ?? מה צריך לשלוח ? צריך לשלוח הכל מחדש ?כי חל שינויים בטפסים שלי. ועד מתי אני יכולה לערער ??
ש
שני יונגר
ערעור על מלגת משרד החינוך
שלום מוניה,
בשנים הקודמות ערעורים התקבלו עד לסוף חודש מאי. אני מניחה שלא יהיה הבדל גדול גם השנה מה שמשאיר לך שבוע אחד בלבד. חשוב שתצרי קשר עם טלדור ותבקשי טפסים לערעור וכתובת למשלוח הערעור עם כל ההנחיות בעניין. עשי זאת עוד היום.
בברכה, שני
ש
שני יונגר
שלום שני,
כדי לערער על מלגת משרד החינוך יש לפנות לטלדור, אותו גוף שמטפל במלגות. יש להעביר טפסים וכן את המכתב המקורי שבו נמסר לכם כי בקשתם נדחתה עם כל האסמכתאות הרלוונטיות לערעור. שימו לב כי חלון הזמנים מאוד קצר לערעורים ולכן עשי זאת עוד היום, אל תחכי.
בברכה, שני
ו
ויאם
איך אפשר ועד איזו תאריך אפר להגיש ערעור ?
ש
שמעו כהן
ערעור על מילגה טלדור
אני סטודנט שנה ג' יש לי מעל שלושה ילדים שלחתי את כל הטפסים מדוע אישרו לי רק 6240 ולא 12480 כמו שנים קודמות בברכה
ר
רן
תנאי קבלה למלגת משרד החינוך
הי קיבלתי תשובה בשירות לקוחות של טלדור שאני לא זכאית למלגה מכוון שהגשתי את הבקשה 3 פעמים, למרות שקיבלתי את המלגה רק פעמיים האם באמת יש תנאי כזה להגשת בקשה בלבד (ללא זכאות ) עד 3 פעמים במידה וכן הגשת ערעור תוכל לעזור לי??
א
אלנה
מלגת משרד החינוך
שלום. התקשרתי לטלדור ואמרו לי שאני לא זכאית למלגה ולמרות שעוד מעט חודש נגמר עדיין לא קיבלתי שום מכתב מהם. אני מעוניינת להגיש ערעור יש אפשרות לעשות את זה בלי מכתב שאני מקבלת מהם ומה המסמכים הנדרשים בשביל להגיש ערעור? תודה