בוקר טוב. מישהו קיבל מענה בטלדור לגבי המלגה? או שקיבל מכתב תשובה? לא עונים במספר שלהם בכלל.
ט
טובה
גם אני לא קיבלתי
א
אלה
חודש מאי, ואין תשובה
אנחנו בחודש מאי ולא אני או חברותיי לא קיבלנו תשובה אם קיבלנו את המלגה או לא. שלחנו מיילים צילצלנו ללא הפסקה אבל אף אחד לא עונה. מה אפשר לעשות?
ד
דינא
תשובה מניסיון אישי
אני אישית חיכיתי 35 דקות עד שענו לי, אז קצת סבלנות ויענו לך.
ש
שרית
מלגת משרד החינוך - טלפון לבירורים?
היי רציתי לדעת מתי מקבלים תשובה לגבי המלגות של משרד החינוך? והאם יש טלפון בו אפשר לברר את כל הפרטים?
ל
ליגל
טרם קיבלתי תשובה לגבי מלגה
הגשתי בקשה לקבלת מלגה לשנת 2014, וטרם קיבלתי תשובה. האם מקבלים הודעה גם לגבי תשובה שלילית? האם התשובות כבר התקבלו?
ד
דנה
מלגת משרד החינוך - הטלפונים מנותקים..
שלום. ניסיתי להתקשר לכל הטלפונים שפורסמו עבור מלגת משרד החינוך, אך כולם מנותקים! לתשומת ליבכם.....
מ
מיכל אוחנה
מלגת משרד החינוך לתואר ראשון
שלום, הגשתי בקשה למלגה וטרם קיבלתי תשובה, ניסיתי לפנות דרך הטלפון אך הוא מנותק. אשמח לקבל תשובה, תודה.
ג
המספר של טלדור הוא - 086776032 . לאחר המתנה ארוכה של כרבע שעה ואף יותר, הם עונים לטלפון ונותנים תשובה לגבי זכאות. האם מישהו ערער בעבר על אי זכאות וקיבל בסופו של דבר מלגה? אם כן, מה צירפתם בערעור?
ש
שני יונגר
רק הרבה סבלנות
שלום לשולם,
לצערי האפשרות היחידה היא לגלות סבלנות. אני דיי בטוחה שהסיבה לעיכוב היא השביתה שהייתה בדואר, ויש הרבה מאוד דברי דואר שתקועים עד היום בדרך ליעד שלהם. האפשרות הנוספת היא להתקשר לגלות המון סבלנות על קו הטלפון כפי שניתן להבין מניסיונם של אחרים.
מאחלת לכולכם בהצלחה, שני
י
יורם גולן
האם התקבלו מלגות לשנת 2016?
האם התקבלו תשובות שלילי חיובי על מלגת משרד החינוך 2016
נ
נועה סטרוז
טרם התקבלו תשובות
שלום יורם,
למיטב ידיעתי התשובות יגיעו מאוחר יותר השנה לקראת אמצע סוף חודש מאי. יש להמשיך ולהתעדכן באופן רציף מול טלדור כדי לא לפספס את תאריכי הערעורים במידת הצורך.