איזה מלגה יש לסטודנטים שהם הורים ל2 ילדים במצב סוציו אקונומי נמוך מאוד אשר מרוויח 4000₪ בלבד?
ש
שני יונגר
מלגה לפי מצב סוציואקונומי
שלום עידו,
הבחינה היא של משפחה שלמה ותלויה בהגדרות של קרן מלגות. אני מציעה שתיכנס לקישור המצורף למטה ושם תעשה חיפוש לפי מצב סוציואקנומי. ובנוסף, נסה למצוא גם לפי קריטריונים אחרים אפשרויות למלגה.
מצב סוציו אקונומי נמוך
אני אם לשתיים נשואה מצבינו במכינת סוציו אקונומי אינו מזהיר יחד אנו מרוויחים 11000 אלף ל ארבע נפשות
נ
נועה סטרוז
מלגות על סמך מצב כלכלי
שלום אפרת,
לצערי אנחנו לא אלו שמחליטים לגבי כל המלגות הקיימות כך שעבורנו, רמת ההכנסה שלך פחות רלוונטית. לכל מלגה שקיימת קריטריונים סונים והמועמדים נבחנים בהתאם לגילם, מצבם הכלכלי, מצבם המשפחתי, תחום התעסוקה שלהם ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לחפש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים ואני ממליצה לך לפנות במקביל למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך.
מלגה לפי מצב סוציו אקונומי
שלום רב, אני מנסה תקופה מאוד ארוכה למצוא את הדרך להגיש בקשה למלגה לפי מצב סוציו אקונומי אך ללא הצלחה. אשמח לקבל מספר טלפון לצורך הכוונה בעניין זה.
מ
מאיה פורט - יועצת לימודים
מלגה לפי מצב סוציו אקונומי
שלום לימור,
לא ברור משאלתך לאיזה מלגה את מתקשה להגיש בקשה. ישנן מספר קרנות וחברות פרטיות אשר נותנות מלגה לפי מצב סוציו אקונומי, בנוסף אני ממליצה גם לפנות לעירייה/ רשות מקומית שלך בנוגע לזכאות למלגה דרכם. צירפתי עבורך בתחתית ההודעה קישור ללוח מלגות בו ניתן לאתר מלגות לפי קריטריונים שונים.