שלום רב אני מעוניינת ללמוד תואר בחינוך כרגע משלימה בגרויות במכינה מתעתדת ללמוד בקיי . יש לי רכב שנת 2010 אני נשואה +1 ובעלי ואני עובדים יש לציין כי אני שוכרת דירה . זה שיש לי רכב אני מפחדת שזה יגביל אותי למרות שראיתי שיש הצעת חוק לביטול שלילת מלגה לסטודנטים בגלל רכב אני שואלת ברצינות לאן כדאי לי לפנות כדי לבקש מלגה ושיאשרו לי אותה על פי מה שרשמתי כאן . תודה רבה :-) נ.ב מי שישראלי אמיתי שחי כאן יודע שגם כשיש רכב וגם שעובדים אין סיכויי לקניית דירה או לממן לימודים לבד כשאין עזרה תודה מראש על תשובה
ש
שני יונגר
מלגות ללימודי תואר ראשון לבעלי רכב
שלום ליז,
לצערי רכב בבעלות של סטודנט עדיין מגביל בקבלת מלגות רבות. מה לעשות ההגדרה לזכאות למלגה וההגדרה לעמידות פיננסית כוללת בתוכה גם את עניין הרכב. לצערך תגלי שגם המשכורות שלך ושל בעלך משפיעות לרעה בחלק מהמקרים.
יחד עם זאת, אל תתני לזה למנוע בעדך להגיש בקשה למסר מלגות גדול ככל שתוכלי. לא כל המלגות מוגדרות בצורה המיושנת הזו.
פני ראשית לדיקן הסטודנטים במכללה ואם את תושבת באר שבע, מומלץ מאוד שתיגשי לסטארט-אפ שיפנו אותך למקורות מימון אפשריים או לגופים לסיוע במימון לימודים דרך עיריית באר שבע.
בנוסף, היכנסי בבקשה לדף המלגות כאן באתר ואתרי כל מלגה שאת חושבת שיכולה להתאים לך. הגישי כמה שיותר בקשות אפשריות וכך תגדילי את סיכוייך למצוא מלגה מתאימה. יש גם אפשרות למלגות לנשים בלבד. שאולי יתאימו לך.
אל שני פנייה חוזרת
האם מותר להגיש פנייה למלגת פיס חד שנתית, לקבל אותה, ואז לנסות בשנה שאחרי שוב? או שהם לא נותנים פעמיים... זה לא רשום באף מקום. תודה על הכל :-)