שלחתי לפני כשבועיים דרך הדואר את מה שהתבקש ממני על מנת לקבל את המלגה שאושרה לי על ידי משרד החינוך.
השאלה שלי היא:
מתי אקבל את המלגה אל חשבון הבנק שלי?
ש
שני יונגר
העברת מלגת משרד החינוך
שלום לירון,
בדרך כלל המלגה מועברת בחודש יוני. אבל כדאי להיות בטוח ולא לנחש אם הטפסים הגיעו ליעדים והכל בסדר ומתאים צור קשר עם שירות הלקוחות של טלדור, הם ידעו לתת לך את הפרטים המדוייקים.
בברכה, שני
ה
הילה שלמה
קבלת המלגה
שלום רב הנדון: מתי הכסף של המלגה לאחר שליחת הטפסים נכנס לחשבון?
י
יעל
בקשר למלגת משרד החינוך
שלום ! קיבלתי תשובה שאני זכאית למלגת משרד החינוך! השאלה היא מתי יעבירו לי הכסף לבנק ???
י
יוסף סולימאן
לא קיבלתי טופס למלגה
אני קיבלתי אישור למענק בסך 4000 שח, ולא קיבלתי טופס בדואר, ודיברתי איתם בטלפון וביקשו שאני אפקסס את הפרטים שלי שוב וכמה אושר לי במענק וכו. ועוד לא חזרו אלי וגם שלחתי מייל!! אני רוצה בבקשה לדעת מה קורה עם זה,ומתי יגיע לי טופס חדש בדואר. תודה רבה
ז
זיאדה רינה
לא קיבלתי המלגה
אני לומדת לתואר ראשון נתאתים לי ניקוד 75 היתי זכאית למלגה 4000 שקל אחר כך אמרתם יש מסמכים חסרים שלחתי עוד לו חזרו אילי.אני רוצה לדעת מה קורה
נ
נועה חזן
מלגת לימודים
שלום רינה,
אני חוששת שהגעת למקום הלא נכון - יכול להיות שניסית להגיע לגוף אליו הגשת מועמדות והגעת אלינו בטעות אך לא ציינת למי ניסית לפנות ולכן קשה לי לסייע לך. בכל אופן, כדי להגיש ערעור על החלטת וועדת מלגות, יש לפנות לגוף המציע את המלגה.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
ש
שירה
תשובה לזכאות קבלת המלגה
שלום, אשמח לדעת מתיי תתקבלנה תשובות, ע״פ נק הזכאות אני עומדת בקריטריונים לדרגה א? בנוסף מתי מבצעים הפקדה של המלגה לחשבון הבנק.
נ
נועה חזן
זכאות למלגה
שלום שירה,
תשובות ראשוניות אמורות להתקבל בחודש חודשיים הקרובים, אחריהם יהיה זמן להגיש ערעורים ורק לאחר מכן יסגרו את רשימות הזכאות הסופיות. כדאי להתעדכן באתר לגבי עדכון זכאויות והעברת התשלומים.
א
אמאליה
מלגה
שלום אני נרשמתי למלגת משרד החינוך אבל עד היום לא שלחו לי כלום אם אני זכאית או לא, מה צריך לעשות?
נ
נועה חזן
מלגת משרד החינוך
שלום אמאליה,
יכול לקחת קצת זמן לקבלת התשובה. יש לעקוב אחר סטטוס ההגשה באתר המלגה. במידה ולא מופיעים פרטים או שאת מעוניינת בפרטים נוספים עלייך לפנות אליהם באופן אישי.
ד
דיאנה
בירור
הופקד אצלי בחשבון מטלדור מערכות מח האם זה ממלגת משרד החינוך?
א
אסיל
ערך הכסף של ניקוד 70
קיבלתי ניקוד של 70 כמה ערך הכסף
מ
מישהי
ניקוד
ניקוד 80 להנדסאים כמה זה?
נ
נטלי
שינוי ברישום
שלום, בטפסים שהגשתי ציינתי שאני מקבלת מלגה נוספת אך זה לא רלוונטי ואני לא אקבל. האם זה ישפיע על ההחלטה בקבלת המלגה?
ת
תהילה דרי
בירור ביחס למלגה
שלום וברכה, ראשית תודה רבה על המילגה של משרד החינוך, בזכות זה אני לומדת. לקחתי הלוואה ואני צריכה להחזיר אותה מהמלגה, רציתי לדעת מה קורה, הגשתי את כל המסמכים וטרם קיבלתי מענה או פניה, תודה רבה תהילה דרי
ש
שירה סלילת - יועצת לימודים
מלגה משרד החינוך
שלום תהילה, כדי לבדוק מה מצב המלגה שלך ממשרד החינוך את צריכה לפנות ישירות אליהם. יש פרטים באתר של משרד החינוך, ממליצה ליצור איתם קשר
ח
חן
מלגת משרד החינוך
קיבלתי הודעה שיש לי ניקוד של 100 במשרד החינוך מתי מעבירים כספים אין לי כסף להפקיד למוסד ואני אחסם בשלב כלשהו
ש
מלגה משרד החינוך
שלום חן, הכסף ממלגת משרד החינוך עתיד להיכנס לחשבונך רק בתחילת הסמסטר הראשון של השנה. ממליצה לך ליצור קשר עם מוסד הלימודים שלך, להסביר להם את לוח הזמנים של המלגות של משרד החינוך ואולי יתנו לך דחייה של התשלום.
ר
רקיאן
ניקוד מלגת משרד החינוך
שלום, הניקוד שלי במלגה הוא 57 כמה ערך הכסף?? ומתי יכניסו הכסף? אני מאוד צריך אותם עכשיו בתקופה הנוכחית
א
אנואר
משרד החינוך
שלום רב, קיבלתי ניקוד 111 במלגת משרד החינוך, ברצוני לדעת מה רמת זכאותי, ואם כן האם אני זכאית, כי לא קיבלתי מייל קבלה, אלא קיבלתי מייל שבו מבוקש את פרטי הבנק שלי, ועוד לא העבירו אליי כלום..
ש
מלגה משרד החינוך
שלום אנואר, גובה המלגה משתנה משנה לשנה בהתאם לכמות הבקשות וכמות הנקודות שלך, עד כמה שידוע לי השנה פרסם משרד החינוך שהזכאים ל66 עד 104 נקודות זכאים למלגה של 6000. ממליצה ליצור איתם קשר אם עדין לא ברור לך האם את זכאית למלגה.
ד
דעאה חבשי
מלגת משרד חינוך
שלום אני קיבלתי ניקוד 114 במלגת משרד חינן ועדיין לא שלחו לי מייל כמה זכאי לי מהמלגה וכמה כסף יש לי ולא מתקשרים אליי ולא שולחעם מייל
ש
מלגה משרד החינוך
שלום דעאה, כל שנה משרד החינוך מפרסם את גובה המלגה ע"פ הנקודות רק לאחר סיום ההרשמה למלגה. השנה הם פרסמו באתר שלהם כי סטודנטים עם ניקוד מעל 105 זכאים למלגה של מעל 12000. אם לא שלחו לך מייל אני ממליצה לך ליצור איתם קשר טלפוני במספר באתר משרד החינוך.
מ
מלי בן דויל
מלגת משרד החינוך
צהריים טובים, קיבלתי ניקוד של 120. הבנתי ד ניקוד 105 ומעלה יש סכום מלכה של 12480 שקלים אבל אני לא קיבלתי מייל קבלה רשמי ממשרד החינוך. אשמח לדעת מתי הכסף עתיד להיכנס לחשבון הבנק? תודה
ש
מלגת משרד החינוך
שלום מלי, בימים אלו משרד החינוך מחזיר תשובות לגבי קבלת המלגה. ממליצה לבדוק באזור האישי שלך באתר שלהם ואם אין שם תשובה לכתוב להם במייל. עד כמה שידוע לי הכסף עתיד להיכנס לחשבון שלך בתחילת הסמסטר הראשון של השנה.
מ
מגד עתאמנה
מועד קבלת הכסף
שאלה: מתי מקבלים את המלגה לחשבון הבנק?
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
שלום,
למיטב ידיעתי, המלגה מועברת בדרך כלל במהלך הסמסטר הראשון של שנת הלימודים.
בכל מקרה באם לא קיבלת מהם מידע מפורט על זה, ממליצה לך ליצור איתם קשר באופן ישיר.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים.
נ
נחמה
אישור זכאות
הגשתי את כל הטפסים עבור מלגת משרד החינוך ועדיין אני נמצאת בשלב של בדיקת זכאות. מתי אמורים לקבל תשובה של אישור/דחייה על המלגה? האם יש תאריך אחרון לקבלת תשובות?
ש
מלגת משרד החינוך
שלום נחמה, משרד החינוך פרסמו שהם יתנו תשובות בנוגע לזכאות למלגה עד תחילת מרץ. אם לא קיבלת תשובה למייל שלך ממליצה לך להיכנס לאזור האישי שלך באתר משרד החינוך, שם הגשת את הטפסים למלגה ולבדוק מה כתוב שם, אם גם שם אין תשובה ממליצה לנסות ליצור איתם קשר.
ש
שירז כהן
תאריך קבלת מלגת משרד החינוך בחשבון הבנק
שלום רב, רציתי לדעת באיזה תאריך אקבל את מלגת משרד החינוך ולפי מה שרשום לי יש לי 66 נקודות אז רציתי לדעת בדיוק על איזה סכום עומדת המלגה?
ש
מלגה משרד החינוך
שלום שירז, על פי הנתונים שפרסמו במשרד החינוך, מי שזכאי למלגה ומדורג ב66 ומעלה, גודל המלגה עומד על 6,240. החודש אמורות להגיע תשובות במייל האישי לגבי קבלת המלגה. עד כמה שידוע לי הכסף צפוי להיכנס לחשבונך בתחילת הסמסטר הראשון של השנה.
מ
מנאל
מלגת משרד החינוך
ייכנס הכסף כמו שכתוב בהודעהששלחו למייל ,40יום מזמן שקיבלתי אישור הזכאות למלגה
ס
סומיה
מתי הכסף נכנס לחשבון
באיזה תאריך מעברים את הכסף ? כי אני רוצה לשלם שכר לימוד . שלחו לי במיל בחודש מרץ שאני זכאית ל105 נקז ומקבלת הכסף אחרי 40 יום ..! איך תאריך מודיק ! לזה
ש
מלגה
שלום סומיה, לאחר שקיבלת מייל המאשר לך את המלגה הייתי ממתינה שבועיים- שלושה ולאחר מכן מנסה לפנות למשרד החינוך להבין מתי הכסף אמור להיכנס.
א
אסיל
מתי מכניסים את הכסף לחשבון הבנק
מתי מכניסים את הכסף לחשבון הבנק
ש
מלגת משרד החינוך
שלום אסיל, על פי המידע של המלגה הכסף היה אמור להיכנס לחשבונות הבנק של הזכאים ב1/5, אם עדין לא קיבלת את הכסף ממליצה לפנות ישירות אליהם ולברר מה הבעיה.
ש
שירז כהן
מתי מקבלים את הכסף של מלגת משרד החינוך
קיבלתי ניקוד של 66 ואם כך אני אמורה לקבל את המלגה אבל לא קיבלתי שום מייל מהם בנושא ולא יודעת איך לפנות אליהם. יש מספר שהם עונים בו ?
ש
מלגה משרד החינוך
שלום שירז, אם הניקוד שלך הוא אכן 66 את זכאית למלגה. אם לא יצרו איתך קשר כנראה ישנה בעיה, כי כל הזכאים למלגה כבר היו אמורים לקבל הודעה למייל שלהם. ממליצה לך לנסות לפנות אליהם להבין מה הבעיה.
מ
מנאל
מתי מקבלים את הכסף של מלגת משרד החינוך
כבר עבר חודש וחצי ועדיין לא קיבלנו שום דבר אמורה להיכנס המלגה ,בחודש 5כפי שפרסמו משרד החינוך באתר ביחס למה שביקשתי מספר חבל הם לא עונים כבר כל יום מתקשרת ומחכה על הקו שעה ואף אחד לא עונה
ש
מלגה משרד החינוך
שלום מנאל, אני עובדת של הפורום, על כן אין לי איך לעזור לך עם הנושא. ממליצה להמשיך לנסות לתפוס אותך טלפונית או במייל ולהבין מה הבעיה.
י
יוסף אבו האני
מלגת משרד החינוך
שלום מי יודע מתי מכניסים את המלגה כבר מזמן ארוך שלחו שולחים החודש הזה. היכן אפשר לקבל מידע בנושא והאם יש מספר טלפון שאשפר להשיג איתו קשר.
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
יוסף שלום,
אין ברשותי מספר טלפון לספק לך כיוון שאנחנו פורום העוסק בייעוץ לימודים בלבד. יחד עם זאת אני יכולה להגיד לך שהכסף מהמלגה אמור להיכנס בתחילת הסמסטר הראשון של שנת הלימודים.
באתר המלגה ניתן למצוא מיילים רלוונטים לפנייה בנוגע לבקשות שלך.
ש
שרה
כספי המלגה
שלום, כבר חלפו 40 הימים מאז שקיבלתי את המייל. מתי יכנס הכסף? אין זמינות ומענה בטלפונים וחבל.....
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
כניסת הכסף לחשבון הבנק
היי שרה,
הכסף אמור להיכנס לחשבונך בתחילת הסמסטר הראשון של שנת הלימודים.
ש
שרה
כספי המלגה
שלום, עניתם לי "כניסת הכסף לחשבון הבנק היי שרה,
הכסף אמור להיכנס לחשבונך בתחילת הסמסטר הראשון של שנת הלימודים." אני מסיימת את הסמסטר השני בעוד שבוע והכסף לא נכנס עדיין.
ש
מלגת משרד החינוך
שלום שרה, ממליצה לך לפנות למשרד החינוך לברר מדוע הכסף לא עבר אליך ואיפה נמצאת הבעיה.
ד
דניאל
מועד קבלת המילגה
מועד קבלת הכסף שאלה: מתי מקבלים את המלגה לחשבון הבנק? עברו כבר יותר מ- 40 יום מקבלת התשובה
ש
קבלת מלגה
שלום דניאל, ממליצה לך לברר ישירות מול הגוף שמעניק את המלגה מדוע הכסף עוד לא עבר אליך. בברכה, שירה- יועצת לימודים
ר
רחלי
מלגה ללומדי תואר בחינוך
חברים נראה לי הכל היה עבודה בעיניים כי חשבו שיש בחירות. כבר מלני חודשיים אמרו לי ארבעים יום ועדיין לא קיבלתי שקל.
ע
עדן
תשלום מלגת משרד החינוך
שלום רב. קיבלתי אישור זכאות למילגה, מאז קבלת זכאות עבר מעל 40 יום. טרם קיבלתי את התשלום. והכול עודכן כנדרש. האם יש עיקובים עם זה?
נ
נועה חזן - יועצת לימודים
עיכוב בתשלומים
שלום עדן,
יכול להיות שישנו עיכוב בתשלום - אין זה דבר חריג. מי שזכאי למלגה יקבל אותה בסופו של דבר אלא אם יקרה משהו מאוד מאוד חריג ויוצא דופן. העיכובים קורים כמעט כל שנה - יש להמתין בסבלנות.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים - יועצת לימודים
ל
לילה
מלגה
היי ,יצאתי זכאית למלגה ואמור שיופקד הכסף לחשבון עד 40 יום מקבלת התשובה! עבר יותר מזה ! מתי יופקד לחשבון ? בבקשה תשלחו את מספר הטלפון שלהם, צריך לברר את זה
נ
נועה חזן - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
שלום לילה,
אני מאמינה שעד עכשיו כבר הופקד הכסף, אך חשוב לציין כי איחור הוא אינו חריג ומידי שנה יש עיכובים קלים בהעברות. יש להמתין בסבלנות או לפנות אליהם באמצעות הפורטל באתר משרד החינוך דרכו נרשמת למלגה.
מ
מלגה
מלגת החינוך
היי עברו הרבה יותר מ-40 יום מקבלת התשובה וטרם הונפק הכסף בחשבון. אין דרך ליצור איתם קשר לבירור. מה ניתן לעשות במקרה זה? אם מי אפשר לדבר?
נ
נועה חזן - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
שלום רב,
ניתן לנסות וליצור קשר עימם באמצעות הפורט בו הגשת מועמדות מלגה אך יש לקחת בחשבון כי עיכובים כאלה הם לא דבר חריג וכמעט מידי שנה קיים עיכוב בהעברת הכספים - כל מה שנותר לעשות הוא להמתין בסבלנות.
י
יעל
מלגה משרד החינוך
שלום. לאיזה תאריך אקבל את התשובה של אישור/דחייה של המלגה המשרד החינוך? יעל
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
היי יעל,
עניתי לך בהודעה הקודמת.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
י
יעל
מלגה משרד החינוך
שלום. באיזה תאריך נקבל את התשובה של המלגה המשרד החינוך ואם כן מתי יעבירו לי את הכסף. יעל
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
תשובות - מלגת משרד החינוך
היי יעל,
תשובות ממשרד החינוך מתקבלות בדרך כלל בסביבות חודשים מאי-יוני. על כן אני מקווה שתקבלי בקרוב את התשובות בנוגע לזכאות שלך :)
בברכה, שיר בלעש - יועצת לימודים
ר
רבקי
מתי תיכנס המלגה של משרד החינוך השנה ?
שלום וברכה, מילאתי טפסים באתר משרד החינוך ועדיין מופיע שהמסכמים בבדיקה, אשמח לדעת מתי משרד החינוך שולחים את הכסף השנה? חשוב לי לדעת תאריכים כדי להסדיר את שאר התשלום של המכללה , (לומדת הנדסאי) תודה :)
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
היי רבקי,
תשובות לגבי המלגה מגיעות בדר"כ באזור מאי - יוני ועל כן אני מניחה שתקבלי תשובות בקרוב. לגבי הכסף - בדרך כלל נכנס יותר סמוך לתחילת שנת הלימודים.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
י
יעל
קבלת מלגה
אמרו פה שמקבלים את המלגה בין מאי ליוני, עכשיו כבר סוף יוני ועדיין לא קיבלתי את מלגתי, מה אפשר לעשות?
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
היי יעל,
נכון לעכשיו נראה שיש עיכובים בקבלת התשובות למלגה. יש לחכות עד לקבלת התשובות או לנסות ליצור קשר עם המלגה דרך המייל שלהם באתר.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
מ
מלי
בירור בנוגע למלגה
בוקר טוב בוקר טוב, קיבלתי די ממזמן תשובה בנוגע לניקוד שלי ועדיין אני רואה שהטופס בסטטוס בדיקה ראשונית. יש צפי למתי המלגה תיכנס אני חייבת בשבוע הראשון של יולי לסיים הרשמות לסמסטר הנוכחי. באיזה דרכים ניתן לברר את זה?
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
היי מלי,
השנה היו לא מעט עיכובים בקבלת המלגות. כל שנה המלגה נכנסת לחשבון בזמן שונה ולכן קשה לי לענות לך על זה. יש די הרבה סטודנטים שמחכים כמוך למלגה ועל כן הפתרון היחיד כרגע הוא לנסות להשיג אותם דרך המייל שמופיע באתר שלהם.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
מ
מישל
מייל של משרד החינוך
שלום ראיתי שהטופס של המלגה אושר ועבר לבדיקת זכאות. רציתי לדעת מתי יש זכאות ואם כן אז מתי הכסף נכנס? אשמח לקבל את המייל שלהם גם.
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
היי מישל,
לצערי אין ביכולתי לפרסם כאן כתובות מייל ומאחר שאין לנו כפורום קשר ישיר למשרד החינוך, קשה לי להגיד לך מתי בדיוק צפויה להיכנס המלגה לחשבון הבנק. כל שנה זה מתנהל טיפה אחרת ובזמנים שונים.
אני יכולה להמליץ לך לנסות ליצור איתם קשר דרך כתובת המייל שמופיעה באתר.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
נ
נגיב
מלגת משרד החינוך
היי, סטטוס המלגה שלי עדיין בבדיקה ראשונית, האם ז"א שאני לא זכאי? (לא קבלתי מייל על הניקוד שלי) תודה
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
היי,
לתשובות השנה לוקח זמן ארוך יותר להגיע ולמיטב ידיעתי יש הרבה סטודנטים שהבקשה שלהם נמצאת עדיין בשלב הבדיקה הראשונית.
אני ממליצה להמתין עד סוף החודש ולראות אם הסטטוס מתעדכן.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
ח
חנין
בירור בנוגע למלגה
שלום רב, שלום רב, תדקתי דרך אתר וראיתי שאני עדיין בבדיקה הראשונה למה לקח הרבה זמן
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
היי חנין,
אין לנו קשר ישיר למלגה, אנחנו רק מפרסמים אותה. ועל כן אין לנו דרך לדעת בוודאות מתי יגיעו התשובות.
נכון לעכשיו, התשובות אמורות להגיע לקראת סוף החודש. אני מקווה שזה אכן יהיה כך.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
ז
זהבה
בירור לגבי המלגה
סטטוס עדיין בבדיקה ראשונית, הומלץ לפנות במייל ,אבל איפה אמורים למצוא את כתובת המייל לאן לפנות?
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
היי זהבה,
כתובת מייל אמורה להופיע באתר המלגה.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
ז
זהבה
מייל בירור למלגת משרד החינוך
נאמר לי שיש מייל באתר המלגה, אין כזה דבר בנמצא! רק טלפון שלא עזר לי בבירור, מלגה מתעכבת מעל לזמן סביר, עדיין בבדיקה ראשונית כבר 4 חודשים!
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
היי זהבה,
בדרך כלל אמורה להופיע כתובת מייל באתר שלהם. אם זה נמצא שם אז לצערי הרך היחידה היא דרך בטלפון. כפי שציינתי בהודעות האחרות - אין לנו קשר ישיר למלגה ועל כן אין לי דרך נוספת לעזור לצערי.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
ע
עדינה
מלגה
שלחתי את כל הטפסים בזמן ומעולם לא קיבלתי מייל תשובה. האם יש לי למה לחכות?
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
היי עדינה,
קשה לי להגיד לך בוודאות כיוון שאין לנו כפורום קשר ישיר למלגה ואין באפשרותי לבדוק דברים מהסוג הזה.
אני כן יכולה להגיד שהשנה היו לא מעט עיכובים עם התשובות בנוגע למלגה וחלק קיבלו וחלק לא. אני ממליצה לך כן לנסות וליצור איתם קשר או דרך הטלפון או דרך כתובת המייל שמופיעה באתר המלגה.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
ע
עדינה
מילגה
יש מספר טלפון שאפשר לברר לגבי המילגה?
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
היי עדינה,
באתר המלגה ישנה כתובת מייל ולמיטב ידיעתי גם מספר טלפון שניתן לפנות אליו. ממליצה לך להיכנס לאתר ולבדוק אילו פלטפורמות ליצירת קשר מופיעות שם.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
א
אבי
תשלום
ברגע שיתקבלו תשבות כמה זמן תיכנס המלגה?
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
תשלום - מלגת משרד החינוך
היי אבי,
למיטב ידיעתי, המלגה מועברת בדרך כלל במהלך הסמסטר הראשון של שנת הלימודים.
בכל מקרה, אם לא קיבלת מהם מידע מפורט על זה, ממליצה לך ליצור איתם קשר באופן ישיר.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים.
י
יוסף
ערעור על מספר הנקודות
היי, רשום לי במערכת את מספר הנקודות שצברתי, ורשום במפורט על מה קיבלתי את הניקוד, אך חסר לי עוד נקודות לדברים ששלחתי אישורים לגביהם, נסיתי לערער, ורשום לי ״אירעה שגיאה במערכת״
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
ערעור על נקודות
היי יוסף,
קשה לי לענות לך על השאלה מכיוון שאין לנו כפורום קשר ישיר למלגה או למשרד החינוך. אני ממליצה לך לנסות לפנות אליהם דרך כתובת המייל שמופיעה באתר המלגה.