ערב טוב אני מורה לאנגלית עם תואר ראשון ונרשמתי לתואר 2 בקריה האקדמית אור יהודה האם אני יכולה להגיש בקשה למשרד החינוך לקבלת מלגה? מהיכן עוד אוכל לבקש מלגות? תודה מראש
ל
ליאת
מלגה לתואר שני משרד החינוך
הי אני נשואה עם 4 ילדים עובדת במשרד החינוך 9 שנים ויוצאת בשנה הבאה לחצי שבתון על מנת ללמוד תואר שני. חברותי קיבלו מלגה ממשרד החינוך ורציתי לדעת למי אוכל לפנות על מנת לקבל מלגה ואיך אוריד טופס בקשה. התקשרתי לחברת טלדור ונאמר לי כי אין מלגות לתואר שני והרי חברותיי כולן קיבלו איך יתכן?
ש
שני יונגר
מלגה למורים לתואר שני
שלום ליאת,
הפניייה היא לא לטלדור המציע מלגות לסטונדטים לתואר ראשון בכל התחומים. הפנייה היא ישירות למשרד החינוך. אין לי דרך לצרף לכאן קישור לטפסים שיש להגיש. אם תרשמי לי לאזיה אזור בארץ את שייכת אשלח לך את מספר הטלפון של הממונה על המלגות מטעם משרד החינוך באזורך.
בברכה, שני
ל
ליאת
מלגה
שני הי בהמשך לשיחתנו אני עובדת בלוד וגרה לא רחוק משם במושבים מודה לך על התשובה המהירה
ש
שני יונגר
השתתפות בשכר לימוד משרד החינוך
שלום יאיר,
בהחלט אפשר וכדאי מאוד להגיש בקשה להשתתפות בשכר הלימוד. אינני יכולה לצרף קישורים לאתרים אחרים לצעיר, אז אכוון אותך בחיפוש של הדברים. תוכל למצוא את כל הטפסים בחיפוש פשוט לפי המילים הבאות: "השתתפות בשכר לימוד משרד החינוך"
שים לב הגשת הבקשות להשתתפות בשכר הלימוד היא רק עד לתאריך 13.5.13.