שלום שני, קיבלתי תשובה חיובית לגבי מלגת משרד החינוך ושלחתי את הטפסים חזרה עם פרטי הבנק שלי. יש דרך לברר האם הטפסים התקבלו ומתי יזוכה חשבוני בפועל ?
ב
בטודנטית
מלגת משרד החינוך
רוני שלום, האם כתבו לך מה סכום המלגה?
ר
רוני
4000 ש"ח
כן, ציינו במדובר ב 4000 ש"ח
ס
סטודנטית
רוני
כן גם לי ולא ציינו שם איך מקבלים את הכסף?הבנתי שזה משהו עם בנק הדואר
ר
רוני
מלגת משרד החינוך
נכון, את ממלאת את פרטי החשבון שלך ומצרפת את אישור המענק, אישור לימודים וצילום ת.ז , ושולחת לבנק הדואר במעטפה שצירפו לך.
ס
סטודנטית
לרוני
אההה ככה זה עובד.. ויש לך מושג תוך כמה זמן בערך מקבלים את הכסף לחשבון?
ר
רוני
תשובה
במכתב מצוין שעד חודש הכסף ייכנס לחשבון.
א
אלי
ממי שקיבל תשובה. איך קיבלתם את התשובה ?
קיבלתי בדואר רשום עם אישור מסירה מבאר שבע. חשוב לי לדעת ....
ר
רוני
מענה לאלי
שלום אלי, אני קיבלתי את התשובה במעטפה בדואר רגיל, לא רשום. ללא אישור מסירה או משהו כזה.
מ
מריאן
קיבלתי 2 מלגות פיס ומשרד החינוך
מפעל הפיס 10 ומשרד החינוך 6.24
האם ואת מי צריך לעדכן?
ס
סטודנטית
למריאן
למריאן לדעתי לא צריך לעדכן אף אחד, אבל מה אלה המספרים שרשמת ליד?10? 6.24?
מ
מיסאן
לרוני
מתי קיבלת תשובה בדואר??
ש
שני יונגר
מלגת משרד החינוך
שלום רוני,
העברת הכסף בדרך כלל מתבצעת עד לסוף הסמסטר. אבל אם את רוצה להיות בטוחה את יכולה להתקשר לטלדור לפרטים.
בברכה, שני
י
יפעת
מלגת משרד החינוך
שלום רב
לא קיבלתי תשובה ממשרד החינוך בדואר ואני לא מצליחה להשיג אותם בטלפון
מה אני אמורה לעשות?
ד
דני
אישור לבקשת הלוואה
בשנה שעברה אושרה לי מלגה בסך 4000 ש"ח, והשנה נשלח אליי אישור על סיוע במתן הלוואה. האם זה אומר שאין סיכוי שאני אקבל מלגה השנה הזאת ? או שאפשר גם וגם ?
מ
מוחמד אגבאריה
איך מגישים ערעור?
קיבלתי תשובה שלילית לעומת שאני מאוד זקוק ויש לי מסמכים , רילוונטים שאני זקוק למלגה-- איך מגיש ערעור?
ר
רויטל עמר
תשובה שלילית למלגה
שלום קיבלתי תשובה שלילית לגבי המלגה שהגשתי לומדת שנה שלישית אמא ל-3 ילדים .רציתי לדעת מה הסיבה שלא קיבלתי והאם ניתן להגיש ערעור,אם אפשר מה עלי לעשות.אני מאוד זקוקה למלגה ,עקב הוצאות מרובות. תודה יום טוב
ס
סטודנטית
לשני מלגה משרד החינוך 2013
האם יש שני סוגי מלגה במשרד החינוך? אחד להורים והשני לא? שנית, מדוע הם לא עונים כבר כמה ימים לטלפון?
ר
רופיידה מחאגנה
תשובה שלילית למלגה
בבית שלי שלושה סטודנטים מצב המשפחה הכלכלי קשה ואין לנו מי שיעזור לנו לכן הייתי מקווה לקבל את המלגה , אני מבקשת לדעת את הסיבה שלא קיבלתי את המלגה
כ
כוכבה
מענק, זה מלגה או הלוואה
אם כתוב לי שקיבלתי מענק בשווי 6240 ש"ח,האם זה מענק מותנה שאני הצטרך אחרי 3 שנים להחזיר את הכסף אן שזה המלגה?? אשמח לתשובה!
מ
מרינה
מתי נפתח מועד חדש לבקשת מילגה?
ס
סטודנטית 1
איך אקבל את המענק של משרד החינוך?
שלום, שלחו לי במייל שקיבלתי את המלגה של משרד החינוך ושמכתב אמור להישלח אליי בימים אלו בדואר. אך אני מאז ששלחתי את הטפסים שיניתי כתובת. בטלדור לא עונים. האם יש דרך ליצור איתם קשר? איך אקבל את המענק?
ת
תסנים
מלגת משרד חינוך
שלום, נכנסתי לפורטל שלי באתר משרד החינוך והם שלחו לי שאני זכאית למלגה אבל צריכה צילום שיק כדי להמשיך בהעברה. אני לא יודעת ל מה הכוונה צילום שיק? איזה צילום אני חייבת לצרף? תודה
ש
שירה סלילת - יועצת לימודים
מלגת משרד החינוך
שלום תסנים, צילום צ'ק הוא הוכחה לכך שחשבון הבנק שנתת להם הוא אכן בבעלותך. צלמי צ'ק ריק מפנקס הצ'קים שלך ותעלי את זה כטופס.