שלום, מה הפרוצדורה והתנאים לקבלת מלגה לתואר שני בחינוך מטעם משרד החינוך, כמו כן מה גובה המלגה וכיצד היא ניתנת? תודה , אמיתי.
ש
שני יונגר
מלגה לתואר שני למורים
שלום אמיתי,
מלגה לתואר שני בחינוך מטעם משרד החינוך מיועדת למורים בפועל בעלי קביעות במערכת החינוך.
גובה המלגה הוא 100% מעלות הלימודים, אך התנאי הוא להיות מורה בפועל בעל קביעות, כלומר עוסק כמורה שלוש שנים לפחות.
בברכה, שני
י
יוכי
מלגה משרד החנוך
ולמי אני פונה כדי לקבל את המלגה?
נ
נועה סטרוז
עלייך לפנות למשרד החינוך
שלום יוכי,
אם משרד החינוך הוא זה שמציע את המלגה מטעמו עלייך לפנות ישירות אליהם. למיטב ידיתי ישנו אתר אינטרנט שיוכל לסייע לך בתהליך, כל שעלייך לעשות הוא לחפש באחד ממנועי החיפוש.
בברכה, נעה
א
אמיתי אוחיון
מלגה כסייע חינוכי
בס"ד שלום רב, תודה על תשובתכם הקודמת , נותר לי לברר האם קביעות של שלוש שנים בכדי לקבל מלגה לתואר שני חלה גם בעיסוק של סייע חינוכי דרך העירייה, או שמא רק באופן של הוראה דרך משרד החינוך בלבד? אני סייע חינוכי במשך 4 שנים , ועובד בפועל דרך משרד החינוך שנה אחת בלבד. תודה על יחסכם ותשובתכם, אמיתי.
ל
ליפז
מלגה לתואר שני תשעג
האם ניתן ל עדיין מלגה לתואר שני ממשרד החינוך
ע
עומרי
אין מלגת מ.חינוך בתואר שני לפי הידוע לי
אין מלגת מ.חינוך בתואר שני לפי הידוע לי. יש מישהו שלא שמע אלא קיבל ממשרד החינוך מילגה לתואר שני? אני לא שמעתי על כך. אשמח למידע
נ
נוי
מלגת משרד החינוך לתואר שני
יש לי 3 שנות ותק בבעלות אורט + 2 צבאי. יש לי קביעות. האם גם בשנת תש"פ התנאים זהים? אוכל לקבל מלגת לימודים ממשרד החינוך?