שלום וברכה! היום נתקבלה תשובתי לבקשת המלגה של משרד החינוך. לצערי נעניתי בשלילה, למרות שבאמת ואינני מבין מדוע, לאור הקרטריונים האישיים עליהם הצהרתי. עניינית! האם ניתן לערער על תשובה זו? האם ישנו מענה אישי בחברת טלדור היכול לספק הסבר?
ע
עומר אלמליח
ערעור על שלילה לקבלת מענק.
שלום... שמי עומר ורציתי לדעת אילו טפסים אני אמור להגיש?? על מנת לערער על התשובה השלילית שקיבלתי לגביי המלגה, כמוכן המצב הכלכלי השתנה ובנוסף אני גר בשכונת שיקום ולכן ארצה לערער על החלטה זו מקווה שתיענו בחיוב... תודה.!
נ
נעמה
תשובה שלילית למלגת משרד חינוך
שלום רב, מי שקיבל תשובה שלילית למלגה יכול להגיד בבקשה אם קיבל דרגה ג?כלומר הלוואה?
ע
עדע
תשובה לעומר אלמליך
כדי לקבל מלגה צריך לפנות לפדרציה הספרדית בחיפה או בירושלים. תלוי איפה אתה גר בהצלחה עדי
ש
שני יונגר
ערעור על מלגת משרד החינוך
שלום אלי,
יש אפשרות להגיש ערעור על החלט הוועדה של מלגת משרד החינוך. את כל הפרטים תוכל לקבל מהם, כולל טפסים לבקשת ערעור בטלפון של טלדור במספר: 08-6776032
בברכה, שני
מ
מיכל
המספר של טלדור לא זמין
ברגע שמחייגים השיחה מתנתקת
ש
שלומי
ערעור עבור מלגת משרד החינוך 2013
שלום רב,
הגשתי בקשה למענק /הלוואה לשנת הלימודים תשע"ג למשרד החינוך . קבלתי תשובה שלילית ואני רוצה לערער על כך : 1. מה עלי לעשות ? 2.למי אני אמור לפנות בבקשה לערער על החלטתם?
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי בתודה מראש שלומי
א
אסתי
תשובה שלילית לקבלת מלגת משרד החינוך
קיבלתי תשובה שאני זכאית רק להלוואה של 7,000 ₪, אין לי מושג למה נראה לי שלפי הנתונים של המצב הסוציואקונומי שלי אני זכאית למלגה. איך אפשר לדעת מה הסיבה שלא אושרה בעבורי מלגה (בטלפון של טלדור כבר הרבה זמן שלא עונים)
א
אתי
שגיאה במלגת משרד החינוך
שני שלום. במכתב שקיבלתי היום כתוב שאיני זכאית לקבלת מלגה מטלדור למי שיש ילד אחד לפחות. אבל היום בבוקר התקשרתי לברר איתם- לפני שראיתי את המכתב, וטלפונית אמרו לי שאני זכאית למלגה בגובה 4k. האם עש שני סוגי מלגות וייתכן שבאחד אישרו ובשני לא? כיוון שזכור לי שהגשתי שני טפסים
ד
דוד
ערעור על מלגת משרד החינוך
קיבלתי ממשרד החינוך אישור על מלגה של 4200 שח. כאשר מצבי הכלכלי והבריאותי רעועים. ואני כרגע מחכה לקביעת אחוזי נכות עקב תאונה. למרות כל האישורים ששלחתי להם (המון אישורים) של אישור מעמד לא עובד ומצב בריאותי ולקויי למידה הם החליטו לתת לי מלגה רק של 4000 שזה חצי מלגה המלגה הזו מאוד חשובה לי משום שהיא תוכל לקבוע אם אוכל להמשיך ללמוד או שלא. היה חסר לי אישור של שיקום שכונות בבקשה המקורית. במידה ויהיה לי את האישור הזה.. האם כדאי לערער על גובה המלגה. כי אמרו לי שבערעור הם יוכלו גם לפסול את המלגה בכלל. מה עושים? תודה
מ
מעיין
ערעור
שלום, קיבלתי תשובה שלילית לגבי המלגה, החתמתי את כל הטפסים שנדרשו כולל שיקום שכונות, איך אפשר לברר מדוע לא אישרו לי את המלגה?? ייתכן שהמלגה לא אושרה עקב הצהרה שלי שאני עובדת במקביל ללימודים(שכר של 1500 ש״ח בחודש)????אם אני יגיש ערעור בצירוף תלוש משכורת ייתכן ותאושר לי המלגה?????
כ
כנפו יצחק
עירעור על אי קבלת מילגה
קשה להבין את שר החינוך החדש בימקום לעזור לתושבי עירות פיתוח ושכונות מצוקה ובימקום לתת להם מילגות או סיוע בלימודים מישרד החינוך נותן תשובה שלילית ולא מסביר ולא מנמק מדוע לא ניתנה לי מילגה קשה לי להבין את המישרד שהוא אמור להיות פתוח מקשיב ומבין שגורם עוול גדול לתושבי הפרפריה האם זה השינוי שהבטיח השר פירון או הכל דיבורים מה המצב אחי
א
אנאל
עירעור מלגת משרד החינוך
שלום, בטלפון שמצויין במלגה שזה אותו אחד שאתם כתבם אין מענה. אני רוצה להגיש ערעור ולא ברור לי לאיזה כתובת.
ד
דוד
ערעור על מלגת משרד החינוך-תשובה בבקשה...
הגשתי בקשה למלגה. צירפתי את כל האישורים וקיבלתי מלגה של 4200 שח היה רק חסר טופס אחד של אישור שיקום שכונות שלא צירפתי לבקשת המלגה. וכרגע יש לי אותו. מצבי הכלכלי קשה וגם מצבי הרפואי ואני מחכה לקביעת אחוזי נכות בעקבות תאונה שעברתי. אבל כרגע ההבדל בין 6000 ל4200 מלגה הוא משמעותי מאוד בשבילי. האם במידה ואבקש לערער על גובה המלגה עם הטופס של אישור שיקום שכונות החסר- האם זה יעזור?
אמרו לי בטלדור שייתכן בערעור ויחליטו להעלות את גובה המלגה ל6000 או לבטל אותה. כי אני רוצה לערער אבל לא רוצה לאבד את המלגה של ה4000 שח. מדוע שיבטלו לי את הזכאות למלגה אם אגיש ערעור. מה עליי לעשות? הרי זה רק אישור שלא צירפתי וכרגע יש לי אותו.
תודה רבה לכל מי שיענה.
א
אלאא
מידע לגבי ערעור על החלטה
שלום , קיבלתי דחייה לבקשתי ואני מעוניינת לבדוק מהן הסיבות כי לפי המצב שלי בטוח אני צריכה לקבל, לכן בבקשה למי לפנות לערעור ואיך תודה
ר
רותם אוזן
רוצה לערער על אי קבלת מלגת משרד החינוך
שלום אני סטודנט מנתיבות (עיירת פיתוח) וקיבלתי שנה שעברה את מלגת משרד החינוך בסך של 6200 אבא שלי עם אחוזי נכות גבוהים ובכללי היה לי מאוד הצורך במלגה וחוץ ממנה קיבלתי עוד מלגה ויחד עם שניהם הסתדרתי. השנה המלגה השניה נסגרה עקב מחסור בכסף (מלגת נאסן) והרשת ביטחון האחרונה שהייתה לי זו מלגת משרד החינוך ובגלל שהמצב אצלי/אצלנו בבית לא השתנה הערכתי שאני יקבל שוב אם לא 6200 ? אז אולי 4 אלף אבל פתאום החליטו שאני מסודר מאיזושהי סיבה ? אמרו לי שאני פשוט לא זכאי, ידידה שלי קיבלה 4 אלף שנה שעברה וגם השנה, הייתי כל כך בטוח שאני יקבל שבלית ברירה לקחתי הלוואה קטנה לשכר לימוד בידיעה שאני יחזיר כשאני יקבל את המלגה. אם אפשר לערער אנא אימרו לי מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה.