ראיתי שאמורות כבר להיות תשובות, אבל לא קיבלתי אותן. תודה!
א
אלירן
תשובות למלגה
שאלה טובה.. באיזה תאריכים בערך כבר צריכה להיות תשובה? למה אין מענה לשאלה
א
אלי
איך אמור להגיע התשובה ממשרד החינוך?
היום קיבלתי דואר רשום עם אישור מסירה מבאר שבע.. עדיין לא נסעתי לדואר. ייתכן ומשרד החינוך שלח לי דואר רשום עם אישור מסירה ? או שזה לא הם..
ש
שני יונגר
תשובות למלגת משרד החינוך
שלום יהודית,
אם לא תקבלי תשובה עד לתחילת חודש מאי נסי ליצור קשר טלפוני עם טלדור לבירורים.
מספר הטלפון הוא: 08-6776032
בברכה, שני
מ
מעיין
הקו של טלדור נותק
אין איך לגלות למה התשובה לא מגיעה בדואר...
ו
ורד
תשובות של משרד החינוך- דואר או מייל?
התשובות של משרד החינוך מגיעות בדואר או במייל?
ט
טל
תשובות
יש תשובות!!!!
ע
עדי
אני קיבלתי היום תשובה בדואר
מ
מיכל
תשובות למלגת משרד החינוך
עדיין לא קיבלתי תשובה ואחרים כן, איך אני אמורה לקבלת את התשובה? במייל ?דואר? לא קיבלתי לא במייל ולא בדואר...
י
יוכי
טרם קיבלתי תשובה על זכאותי למלגה
שלום רב ובוקר טוב טרם קיבלתי תשובה על זכאותי למלגה ,למי אני אמורה לפנות למענה ?
בברכה
א
אביתר
קיבלתי תשובה בדואר!
קבלתי תשובה בדואר ב24/04/2013 יום א'
ש
שרון
האם יש עוד אנשים שטרם קיבלו תשובה??
או שאני היחידה?
נ
נמרוד
גם אני לא קיבלתי.
מקווה שזה כי אני גר בחור ולא כי זה מבשר רעות.
י
יניב
תשובות משרד החינוך- לא קיבלתי
שלום, חברים שלי קיבלו תשובה ממשרד החינוך- שלילית ריך מקבלים את התשובה? או איך מבררים
א
אלי
איך אמור להגיע התשובה ממשרד החינוך?
היום קיבלתי דואר רשום עם אישור מסירה מבאר שבע.. עדיין לא נסעתי לדואר. ייתכן ומשרד החינוך שלח לי דואר רשום עם אישור מסירה ? או שזה לא הם..
אני פשוט גר במעונות וצריך לנסוע לעיר אחרת כדי לקחת דואר רשום כי צריך חתימה..
ממי שקיבל את התשובה בדואר. האם זה מגיע בדואר רשום עם אישור מסירה מבאר שבע.. או שזה לא זה.. כי אני לא רוצה סתם לנסוע לעיר מגוריי אם זה לא זה... תודה
נ
נעמה
מלגת משרד החינוך
מי שכן אישרו לו מלגה- יודע מתי ואיך אמורים לקבל אותה?
ש
שי
מלגת משרד החינוך לא קיבלתי תשובה
יש פה עוד מישהו שלא קיבל תשובה? או שרק אני? הרבה מחברי קיבלו מכל קצוות הארץ
א
אסנת
קבלת המלגה תשע"ג
שלום שלחתי טפסים ומסמכים לקבלת מלגה. רציתי לדעת אם אני זכאית לקבלת מלגה,אם כן מתי אני יקבל את המלגה.
תודה ויום טוב
ש
שרי
תשובה למלגה אבדה בדואר
שלום הגשתי בקשה למלגה ואת התשובה קיבלתי בדואר רשום, לצערי הורי איבדו את הפתק שמשחרר את המכתב מהדואר ולכן בדואר הם אינם יכולים למסור את המכתב ואומרים שתוך 14 יום יוחזר המכתב לשולח, בטופס ההגשה כתוב שהאחריות לחכות למכתב תשובה הוא עלינו הסטודנטים ולא תשלח כל תשובה שנייה. האם זה אומר שאינני אקבל את המלגה או את התשובה בגלל תקלה טכנית כזו? חייבת עזרה בנושא ולא עונים במענה הטלפוני.
י
יעל
תשובה מלגת משרד החינוך
שלום אני הגשתי בקשה למלגה ועדיין לא קיבלתי תשובה
א
אינה
עדין לא קיבלתי תשובה
עדין לא קיבלתי תשובה לגבי המלגה. הבנתי שהרב קיבלו תשובה, אני גרה באשקלון. האם משהו יודע לאן אפשר לפנות לבירור הנושא?
מ
משה
מלגות משרד החינוך
מתי נדע את התוצאות של המלגה ?
r
reem
מלגת משרד החינוך 2013 - מחכה לתשובה
איך אני יכולה לדעת אם אני זכאית למלגה ?,עדיין לא קבלתי תשובה בדואר ...
א
אוהד
תשובות למלגת משרד החינוך
עוד לא קיבלתי תשובה למלגת משרד החינוך , יש עם מי ליצור קשר ?
א
אלונה
בירור לגבי תשובה על מתן מלגה
היי אני לא קיבלתי תשובה בדואר לגבי המלגה של משרד החינוך שהגשתי. אני מנסה לתפוס אותכם בטלפון והטלפון בכלל לא מצלצל, שלחתי לכם מייל ואין תשובה. אני רוצה לדעת בבקשה את התשובה. יש טלפון נוסף או מייל?
ד
דן
התקשרתי לפני שבוע
אמרו לי נשלח אתמול ככה כל יום אני גר באשקלון לא קיבלתי תשובה עדיין. למה הם לא עונים?
מ
מיכל
תשובה לגבי מלגת משרד החינוך
שלום,
אני מעוניינת לקבל תשובה לגבי הבקשה למלגה שהגשתי למשרד החינוך, הכתובת שעדכנתי כבר לא רלוונטית ואין לי איך לקחת את המכתב ושני הטלפונים שפורסמו כאן הם ללא מענה, איך אני יכולה לקבל את התשובה?
א
אלירן
לא קיבלתי עדיין תשובה למלגה
יש לי בעיה עם הדואר - לא קיבלתי עדיין תשובה, כמו כן שנה שעברה לא קיבלתי תשובה בדואר ולבסוף פניתם אליי לאחר הרבה זמן וציינתם שאני זכאי למלגה..
איך ניתן לברר זאת בדרך שונה לכל המוקדם.. בטלפון שציינתם בהודעות קודמות לא ניתן להשיג אותם.. יש צליל ממתינה או בעיה בקו (08-6776032) בתודה,
א
איתן
מלגת משרד החינוך 2013
אהלן לא קיבלתי תשובה רשמית בדואר עדיין ממשרד החינוך וגם הקו שלהם או שקרס או משהו בסגנון הבנתי שיש להם מייל מסוים שניתן לקבל דרכו תשובה מישהו יודע במקרה מה המייל? תודה
ט
טלי
המייל של טלדור
גם אני מחכה לתשובות בקוצר רוח , בשנה שעברה התשובות הגיעו מוקדם יותר . בכל אופן שלחתי להם מייל , MILGOT@TALDOR.CO.IL זה המייל שלהם , בהצלחה !!
ד
דנה
מלגת משרד החינוך- תשובות
שלום, עוד לא קיבלתי תשובה מהמלגה וכבר השני למאי... הטלפון הרגיל של טל דור נותק.., אז מה עושים? למי פונים לברר לגב המלגה?? תודה.
א
אתי
לדנה
היי דנה.. כך גם אני פשוט זוועה שאי אפשר לתפוס אף אחד שם כבר יומיים
ע
עלאא
אני לא קיבלתי מכתב
איך אני יכול לברר אם קיבלתי את המלגה ??? אני מנסה להתקשר הטלפון סגור שלחתי אימייל ואף אחד לא ענה מה אפשר לעשות
נ
נטלי כהן
עיכוב במתן תשובה
שלום רב! כל חברותי ששלחו לטלדור את הטפסים כבר קיבלו תשובה אם אישרו להן מלגה או לא. משום מה עדיין לא קיבלתי תשובה וכשאני מתקשרת למוקד הסיוע המערך מלגות, כל הזמן תפוס. יש אפשרות לבדוק דרך אינטרנט או טלפון אחר לחילופין? תודה.
ו
ויקטוריה
אי קבלת תשובה בנוגע לקבלת מלגה
שלום, שלחתי את בקשתי למלגה למשרדי טלדור בזמן בדואר אקספרס ולא קיבלתי תשובה. איפה אני יכולה לבדוק תשובה?? כי בטלפון הם לא עונים
ה
הראל
איך מבררים אם קיבלתי מלגה
ניסיתי לחייג לטלדור אשקלון במספר 086776032 ואני לא מצליח להשיג אותם. זה משמיע צליל של תפוס.. האם יש אפשרות שיחזרו אליי לטלפון הזה? 0509555010 תודה מראש, הראל
ס
ספיר דגני
עיכוב שליחת התשובה
היי .שמעתי מכל החברים שלי שהם קיבלו את המכתב של מלגת החינוך (שממלאים את הפרטים וכו) ואני לא קיבלתי. רציתי לדעת איפה הפנייה שלי עומדת. אשמח אם תוכלו לעזור.
ב
בר סנדרוביץ
חוסר אפשרות ליצור קשר בסיסי עם מחלקת מלגות
שלום רב, הגשתי מועמדות למלגה אך טרם קיבלתי את התשובה בדואר. ניסיתי ליצור קשר עם מחלקת טלדור במספר רב של דרכים, הטלפון המפורסם בעלון- 087666032 מנותק, שלחתי פקס למספר 086776030 אך לא זכיתי לשום מענה מצדם וכשיצרתי קשר עם משרד החינוך במספר 086263333 נאמר לי כי אין שום דבר שהם יכולים לעשות עבורי. אודה מאוד אם תחזרו אליי בנושא כי המצב מאוד מאוד מתסכל!
ה
הדר
אי קבלת תשובה
היי,הגשתי בקשה וטפסים לקבלת המלגה. הבנתי שכבר הרבה קיבלו תשובות חיוביות או שליליות..ואף ישנם סטודנטים שקיבלו מייל על תשובה חיובית. אשמח לדעת מה קורה,למה אני לא מקבלת תשובה.