שלום, יש טפסים כבר למלגת חינוך של שנת תשע"ג? ואם כן,מתי התאריך האחרון להגשתם? אנא ענו לי בהקדם האפשרי.. תודה!!!
ש
שני יונגר
מלגת משרד החינוך תשע"ג
שלום בתי,
את מלגת משרד החינוך אפשאר היה להגיש עד לתאריך 16.12.12 לצערי לא ניתן להגיש יותר בקשות למלגה לשנה הקרובה.
ובהזדמנות זו, אני חייבת לחזור על מה שאני תמיד כותבת לכל באי הפורום הזה. להגשת מלגות יש להתכונן ולהיות מאוד מסודרים. יש מלגות שניתן להגיש אליהן בקשה רק בתאריכים מסויים ויש כאלו הפתוחות לאורך כל השנה. למשל, למלגת מפעל הפיס יש בערך שבוע אחד לאורך כל השנה להגשת הבקשות, ומי שמאחר לא נשקל בכלל למלגה.
תצטרכי לחכות לשנה הבאה.
בברכה, שני
א
אלעד
מלגת משרד החינוך
במידה ואני זכאי לקבלת המלגה. איך אני יקבל אותה? מזומן? העברה בנקאית? אם זה העברה בנקאית אפשר לחשבון של אח שלי
ש
שני יונגר
מלגת משרד החינוך
שלום אלעד,
במידה ואתה זכאי לקבל את המלגה היא מועברת בהעברה בנקאית לחשבון הבנק שלך. המלגה תועבר לחשבון הבנק מלאת בטופס בקשת המלגה, האם מלאת את הפרטים של חשבון הבנק של אחיך? בכל אופן, אני בטוחה שיעשה איתך אימות פרטים לפני העברת המלגה, כי אחרי כן מאוד קשה לאתר את הכספים, אז ייתכן ותוכל לבקש להעביר את הכסף לחשבון אחר.
בברכה, שני
ר
רלי
מלגת משרד החינוך- מתי מקבלים תשובות?
שלום!! הגשתי בקשה למלגת משרד החינוך בזמן עם כל הטפסים הנדרשים. רציתי לדעת מתי מקבלים תשובות ואיך? במידה ולא נמצאתי מתאימה למלגה מודיעים לי גם את זה? תודה רבה ויום טוב!
מ
מלכה
תשובה לגבי מלגה
מקבלים תשובה לגבי מלגה של משרד החינוך (גם במקרה והתשובה היא שלילית) - במהלך חודשים מרס-אפריל של 2013