שלום, שמעתי שיש פרויקט שמה שקורה בו זה שזוג אמריקאים "מאמצים" מישהו מישראל למימון לימודים ומעבירים לו כל שנה סכום (שהבנתי שעומד על כ-4 אלף דולר) ולמעשה אותו הסטודנט ה"מאומץ" שומר אתם על קשר ומעדכן אותם לגביי הישגיו ומהלך הלימודים וכו'. הבנתי שזה פועל עם אייפקס אך איני מצליחה לאתר את זה באינטרנט. האם מישהו מכיר ויכול לעזור לי למצוא במה מדובר?
תודה!!
ש
שני יונגר
מלגת IMPACT
שלום יעל,
את בוודאי מתכוונת למלגת IMPACT המיועדת ליוצאי צבא שעשו שירות קרבי. את מוזמנת לברר לגבי זכאותך למלגה הזו בכל אחת מהיחידות לחיילים משוחררים.
בברכה, שני
י
יעל
תודה על המענה
אני שרתתי כג'ובניקית, לכן איני זכאית למלגה הזאת... יש מלגה אחרת שתוכל להתאים לי? ארגונים אחרים שמקשרים עם אנשים מחו"ל שמעוניינים לעזור למימון לימודים? אני לא מעוניינת במלגה שמחייבת התנדבות ארוכת טווח מכיוון שכל זמני ומאמצי הולכים בשביל לעבוד, כמו כן אני לא מעוניינת במלגה שכרוכה באיזשהי התחייבות לאחר מכן. אני רוצה ללמוד סיעוד באוקטובר 2013, אמי אם חד הורית ומצבנו הכלכלי מתחת לממוצע. האם יש משהו אחר שיתאים?
י
יעל
תודה על המענה
אני שרתתי כג'ובניקית, לכן איני זכאית למלגה הזאת... יש מלגה אחרת שתוכל להתאים לי? ארגונים אחרים שמקשרים עם אנשים מחו"ל שמעוניינים לעזור למימון לימודים? אני לא מעוניינת במלגה שמחייבת התנדבות ארוכת טווח מכיוון שכל זמני ומאמצי הולכים בשביל לעבוד, כמו כן אני לא מעוניינת במלגה שכרוכה באיזשהי התחייבות לאחר מכן. אני רוצה ללמוד סיעוד באוקטובר 2013, אמי אם חד הורית ומצבנו הכלכלי מתחת לממוצע. האם יש משהו אחר שיתאים?