ביתי לומדת באונ' בן גוריון זה שנה רביעית לתואר ראשון פיסיקה ביתי לא מצליחה לסיים את התואר היות והיא כל הזמן חולה ולא מוצאים מה יש לה אני מממנת אותה כלכלית מפני שאינה יכולה לעבוד אודה לך אם תוכלי לסיייע לי ולה במציאת מלגה כדי שתוכל להמשיך ללמוד היות ואני כבר לא מסוגלת לעמוד כלכלית ונפשית בנטל
ש
שני יונגר
ללכת כבר היום לדיקן
שלום יעל,
אני חושבת שכבר מזמן ביתך הייתה צריכה לפנות לאוניברסיטה בבקשת מלגת סיוע במימון הלימודים. היא יכולה לשת לשם גם עכשיו למרות שלימודים לשנה זו הסתיימו. בנוסף, יש מלגות סיוע רבות ללימודים כאן באתר ועוד לאישה הלומדת לימודי מדעים.
בנוסף, יש בדף המלגות פה באתר רשימה מאוד ארוכה של מלגות אפשריות. חשוב שביתך תגיש מועמדות לכמה שיותר מלגות כדי להגדיל את סיכוייה לקבל לפחות אחת. עם כל זאת, כדאי שתדעי כי הגשת בקשה למלגה רק בשנה הרביעית ללימודים אם לא קבלה או הגישה בקשות מוקדם יותר היא בעייתית מעט, זאת כי הנטייה היא למתן מלגות לשנים א-ב. אבל אל תתנו לנתון הזה להפריע לכן.
בנוסף, יש אפשרות לסיוע עירוני בחלק מהערים, תלוי היכן אתן גרות, אז כדי לברר במחלקת חינוך או הרווחה בעיר.
בתחילת השנה תוכלו להגיש בקשה למלגה מטעם משרד החינוך כמו כלל הסטודנטים.
יש להשקיע בעניין המלגות הרבה זמן ולהיות מסודרים כדי להצליח ולקבל מלגה. הבקשות צריכות להיות מסודרות ומדוייקות כדי לא לאבד את האפשרות למלגה על עניין טכני.