הייתי רוצה לדעת מה בדבר התשובה לקבלת המלגה? לא קיבלתי דבר בדואר והתקשרתי כבר פעמיים במשך השבועיים האחרונים שבמהלכם הייתה אמורה להישלח לי תשובה ואמרו לי לחכות עד 15.5 ואם עד היום אני לא אקבל תשובה להתקשר שוב, אני מקווה מאוד שזה לא מעיד דבר על זכאותי לקבלת המלגה, ושאני אקבל תשובה כי אני כן שלחתי את כל המסמכים וכל מה שהיה דרוש! זה משהו שקורה גם שלא מקבלים תשובה כלל עד למועד שאתם מציינים? תודה , אסתי.
א
אינסאף
תשובה למלגת משרד חינוך
לפי מה שאני רואה כולם קיבלנו תשובות, מה יכול להיות הסיבה שלא קיבלתי עדין לא תשובה? מה אני יכולה לעשות? ובוא נגיד שלא קיבלתי הם חייבים להודיע על זה נכון?
ש
שני יונגר
התקשרי לברר
שלום אינאסף,
בהחלט חייבים להודיע לך על קבלה או אי קבלה של המלגה.
מוזר מאוד שלא קבלת תשובה עדיין. כדאי שתתקשרי ותבררי מה קורה עם התשובות.
בברכה, שני
ש
שני יונגר
באיזו מלגה מדובר?
שלום אסתי,
באיזו מלגה מדובר? האם מדובר במלגה של משרד החינוך? במידה וכן התשובות למלגות ניתנו כבר, כך שכדאי מאוד להתקשר שוב ולהשיג אותם טלפונית.
בברכה, שני
ת
תמר
ערעור לדחיית מלגת משרד החינוך
שלום, הגשתי בקשה בנוגע למלגה של משרד החינוך וראיתי כי הרבה קיבלו תשובה בדואר אם לחיוב ואם לשלילה בעוד שאני לא קיבלתי כלום.לכן יצרתי אתכם קשר טלפוני שם נאמר לי כי נמצא שאני לא זכאית למלגה. למיטב הבנתי יש להמתין למכתב התשובה על מנת להגיש את הערעור אך לא קיבלתי שום מכתב המציין תשובה כזו או אחרת. ולכן הייתי רוצה לדעת איך ניתן לשלוח אתהערעור? האם יש מסמך מסודר שצריך לשלוח? מה אני צריכה לעשות אם אין לי את המכתב של הדחייה?
תודה
ש
שני יונגר
התקשרי שוב
שלום תמר,
חזרי אליהם טלפונית ובקשי מהם עותק של המכתב, לא אמורה להיות בעיה להוציא לך עותק שכזה, הרי הכל שמור במערכת מחשב.
ככל הנראה אם הם מאפשרים הגשת ערעורים, אז יש נוהל מסודר לכך.