אני סטודנטית באוניברסיטת תל אביב אשמח לעזרתכם, אני מחפשת מלגות שניתן להירשם אליהם עכשיו
ש
שני יונגר
איתור מלגות
שלום קרינה,
יש מלגות שההרשמה אליהן פתוחה בכל ימיות השנה ויש מלגות עם מועדים קצובים בזמן. לכן קרינה, ראשית פני לדיקן הסטודנטים ובדקי איתם מה האופציות ומתי ההרשמה לכל מלגה. שנית, הכנסי לדף המלגות פה באתר ובדקי מהן כל המלגות האופציונאליות מבחינתך. וחייבים להיות מסודרים כי אם תפספסי את מועדי ההרשמה אז ככל הנראה תפספסי את אותה השנה ובשנה ג' כבר קשה למצוא מלגות לעומת השנים א' או ב'.
זכרי רק, שכמעט כל המלגות (ממש 99%) מהמלגות דורשות עבודה קהילתית בתמורה להן, אז עשי את החשבון של זמן מול תועלת ותראי אם זה באמת כדאי לך.
דבר אחרון, אגודות הסטודנטים תמיד מפרסמות גם משרות אבל גם לגות הנפתחות להרשמה שהן חד פעמיות או ייחודיות למוסד הלימודים הספציפי, ומכיוון שאת לומד באוניברסיטת תל אביב באופן כללי ההיצע אמור להיות רחב.
בהצחה בחיפושים, שני
ש
שושי
מלגה
הי אני לומדת תואר ראשון ומעוניינת במלגה , אך אפשר לקבל?
ש
שני יונגר
איתור מלגות
שלום שושי,
מכיוון שלא ציינת היכן את לומדת וכו', להלן האפשרויות לאיתור מלגה שכדאי לפעול לפיהן: 1. לפנות למחלקת החינוך בעירייה בעיר מגורייך- חלק מהערים מציעות מלגות לסטודנטים מיעוטי יכולת 2. לפנות לדיקן או דיקנאט הסטודנטים במוסד הלימוד (תלוי היכן לומדים) 3. פנייה לאגודת הסטודנטים במוסד הלימוד 4. כל המלגות האפשריות קיימות כאן באתר- הכנסי לבדוק את האפשרויות שלך 5. מלגות חיצוניות כגון: פרס הנוער, ידידים, פר"ח, מפעל הפיס ועוד. החלו את ההרשמה לקראת השנה הבאה.
דבר נוסף, מרבית המלגות תלויות במצב סוציואקונומי, עיר מגורים, שירות צבאי ועוד ולכן במידה ואינך עומדת בקריטריונים של המלגות לסיוע יהיה לך קשה יותר למצוא.