קיבלתי תשובה חיובית בנוגע למלגה, אולם המלגה הסתברה כהלוואה. כשהטענה הרווחת היא שאין מחזירים את הכסף של ההלוואה. אולם בטופס רשום את תנאי ההלואה ואת מועד הפרעון. ניתן לקבל תשובה ברורה האם זוהי הלוואה לכל דבר, או שזו מלגה, שלשמה הוגש טופס בקשה?
ש
שני יונגר
זו שמועה לא ברורה
שלום איריס,
אני מכירה את השמועה על כך שאין מחזירים את ההלוואה, אך הדבר ממש לא נכון!
את ההלוואה תדרשי להחזיר לאחר שתקבלי את התואר, שזה בערך שנה לאחר סיום הלימודים, אולי קצת קודם. לכן, ההלוואה מאוד כדאית מצד אחד ומצד שני לא צריך לפתח ציפיות על אי החזרתה והפיכתה למענק.
בברכה, שני
h
hadas
מלגת משרד החינוך - עדיין אין תשובה
עדיין לא קיבלתי תשובה בדואר . למי אפשר לפנות ???
ש
שגיב
מוזר - לא קיבלתי תשובה עדיין
עדיין לא קיבלתי תשובה לזכאות למלגת משרד החינוך על אף שכל מי שאני מכיר כבר קיבל תשובה... האם ישנם עוד סטודנטים כמוני???
ר
רונן
עדיין לא קיבלתי תשובה על זכאות למלגה של משרד החינוך
שלום רב אני מבקש לדעת אם זה סביר עדיין לא הגיעה לי תשובה לגבי זכאותי למלגה של משרד החינוך...
א
אלדן
עדין לא קיבלתי תשובה בנוגע למלגת משרד החינוך
לפי מה שאני רואה כולם קיבלנו תשובות, מה יכול להיות הסיבה שלא קיבלתי עדין לא תשובה? מה אני יכול לעשות? ובוא נגיד שלא קיבלתי הם חייבים להודיע על זה נכון? תודהרבה
נ
נדא
ערעור למלגת משרד החינוך
איך מגישים ערעור למי שאינו זכאי למלגת משרד החינוך??
ר
רויטל
ערעור על החלטה לדחיית מלגה
שלום רב הנני סטודנטית בגיל 38 +3לתואר ראשון באוניברסיטת בר אילן ,הגשתי את הבקשה למלגת משרד החינוך ואף טרחתי ובדקתי לאחר מכן באם כל המסמכים הנחוצים קיימים ונאמר לי שהכל בסדר ,היום פניתי לבדוק מהן התשובות מאחר וחבריי ללימודים קבלו תשובות ונעינית בתשובה "בקשתך נדחתה משום שלא ציינת האם זהו תואר ראשון או שני ועל כן לא נבדקה בקשתך " שאלתי היא האם ניתן לערער על החלטה זו מאחר ואני עשיתי כל לאל יכלתי על מנת לקבל את המלגה ולבדוק תקינותה . תודה ויום טוב
נ
נועה משיח
שאלה על מלגת משרד החינוך
שמי נועה, אני לומדת במכללת ספיר ועדיין לא קיבלתי תשובה למלגת משרד החינוך, מתי אני אמורה לקבל תשובה? למי אפשר להתקשר כדי שיגידו לי אם קיבלתי? תודה.