אני סטודנטית בת לאם חד הורית לא עובדת אין לי שום הכנסה ולא קיבלתי מלגה! אמא שלי מקבלת מינימום המשכורת שלה בקושי מספיקה לנו! איך לעזאזאל הם מחליטים למי מגיע למי לא?! בושה וחרפה יש לי בנות בכיתה שעובדות ושני ההורים שלהם עובדים ואין להם בעיה כלכלית ומצב סוציואקונומי נמוך והם קיבלו. איך לעזאזאל מתנהלים פה במדינה הזאת!?!?!??! בושה
ש
שני יונגר
אי קבלת מלגה
שלום סופי,
בכל מלגה יש שיקולים אחרים. אינני יכולה לדעת מה היה השיקול בגללו לא קבלת מלגה. עם זאת, יתכן והבקשה שכתבת לא הלמה את הטפסים שהעברת. אני חושבת שכדאי מאוד שתכנסי למשרד הדיקן ותבדקי איתם מדוע בקשתך נדחתה. אולי הם יוכלו לתת לך פתרון טוב יותר לקראת השנה הבאה.
מלבד זאת, אולי כדאי שתחפשי עבודה קבועה במהלך הלימודים שתסייע לך.
בברכה, שני
ס
סופי
בתגובה
אני לא צריכה לפנות לטלדור אלה ששלחו לי את המכתב? והאם אני יכולה להגיש ערעור?
לגבי עבודה... הלוואי וזה היה כזה פשוט למצוא עבודה בעיר שלי.
ש
שירן
לגבי הטפסים
אני קבלתי 6240 .. השנה שעברה לא קבלתי ..למה ? פשוט כי שלחתי יותר טפסים השנה מהעיריה ומבית חולים אז קבלתי פשוט צריך להגיש יותר טפסים
ש
שני יונגר
יכולות להיות כל מיני סיבות
שלום שירן,
ייתכן ושנה בקשתך הייתה ברורה יותר, ואת מוזמנת לקרוא את תגובתי לסופי, בה הסברתי כי ככל הנראה מבין המועמדים מאזור מגורייך הפעם היית בחתך של אלו המקבלים מלגה בניגוד לשנה שעברה.
בברכה, שני
ש
שני יונגר
כמה דברים שחייבים להיות ברורים
שלום סופי,
אני מבינה בהחלט את הבעיה, ואת מוזמנת לנסות ולפנות לטלדור לגבי ערעור, אבל אל תצפי להרבה. מלגה היא לא שכר על תעסוקה והבחירה נעשית מבין המועמדים מאותו אזור מגורים ולפי הרבה מאוד שיקולים שאנחנו לא מכירים. לצערך הם לא מחוייבים בצורה מלאה לשקיפות, והם גם לא חייבים כלום לאף אחד. את זה כל מי שכועס על כך שלא קבל מלגה חייב להבין.
יש מלגות רבות מאוד הדרושות עבודה קהילתית בתמורה לקבלתן ושם לא חייבים להציג מצב סוציואקונומי כזה או אחר אלא פשוט להתנדב בקהילה בתמורה למלגה.
אני בהחלט מציעה שתלכי למשרד הדיקן ותבררי דרכם מה אפשר לעשות ומה מציע המוסד האקדמי בו את לומדת. והכי חשוב לנסות ולגשת לכמה שיותר מלגות כי זו הדרך הכי טובה להצליח ולקבל אותן בסופו של דבר.
בהצלחה, שני
ס
סופי
בתגובה
יש הבדל ברור למה אני כועסת וזה לא כי לא קיבלתי את המלגה אלא כי אנשים שפחות זקוקים לה ממני קיבלו. מפה עולה השאלה איך הם בוחרים. צירפתי למלגה הזאת כל כך הרבה טפסים שמצדיקים את הקושי כך שאני כבר לא יודעת.
ש
שרון
תשובת הטופס של המלגה
אם אני לא מוצאת את הטופס שקיבלתי בו תשובה שלילית לאי קבלת מלגה מה עליי לעשות???