ש לי חלום גדול ובו לפתוח בית ספר לציור כמו בחו"ל. מה שאין פה בארץ.. בשביל זה אני צריכה לממש כמה דברים ובהם הידע והמקצועיות שלי. החלום שלי הוא מעבר לתוכנית לימודית בבית ספר בחו"ל. אצלי ישולב בו, חלק פסיכולוגי תראפיסטי בציור- מודעות עצמית וגילוי הרגש הנפשי דרך הציור ככלי להתבטאות, שיפור יכולות וביטחון עצמי ומיועד לכלל האוכלוסיה.. וכאן אתם נכנסים לתמונה.. מימון!! את רוב הקורסים למדתי, חסרים לי שניים: אחד, תראפיה באומנות שעולה 65000 ש"ח בלומדה/לפשיץ. ומתחיל שנה הבאה אחרי החגים. ושני, ציורי קיר והם נכונים לעכשיו.
הלימודים הם בסך ערך 8000 ש"ח ולא כוללים את כל ההוצאות הנלוות: ציוד לקורס (קומפרסור בסך 2500 ש"ח, צבעים ועוד), בייביסיטר, נסיעות וכו...
השנה הזאת לא היו מילגות כבר בשבילי לתראפיה באומנות, לכן השנה הבעל"ט אני מוכרחה לקבל מלגה. אני רציתי ללמוד את הענין כבר משנת 2002 ולא היתה שום מסגרת חרדית או מסגרת לנשים, פחות מ: 5-7 שנים (בגרות, תואר, לימודים ואומנות). עכשיו יש...והמחיר יקר. ולי אין מימון השכר החודשי שלנו הוא כ-5000 לחודש לפני ההוצאות החודשיות (בעלי - 4200 ש"ח ואני - 500 ש"ח,(
האם יש מלגה שמתאימה לי?
ש
שני יונגר
מלגות ללימודים בחו"ל
שלום רחלי,
ראשית אני מציעה שתעלי את שאלתך גם לפורום לימודים בחו"ל, זו ההתמחות שלהם. שנית, זה מאוד תלוי היכן את רוצה ללמוד כי יש אוניברסיטאות המעניקות מלגות וחלקן אף מעניקות מלגות ספיציפית ליהודים שמגיעים ללמוד אצלם.
הרבה אינפורמציה תוכלי למצוא באתר של משרד החוץ המרכז גם מלגות אפשריות ללימודים בחו"ל. אינני בקיאה בתחום ולכן אם תמקדי מדינה ומוסד לימודים ספציפי או כל לנסות לעזור לך לברר אם יש מלגות אפשריות.