דבר ראשון תני להודות לך על ההסברים הנפלאים שלך ועל עבודת הקודש שאת עושה בשביל אנשים שלא מתמצאים . כבר עדכנתי את הבן שלי על ענין מלגות מול המרכז האוניברסיטאי אריאל . דבר שני עכשיו ירד לי האסימון שלא כל מלגה היא מלגת מחיה ולכן אני מתחיל להריץ חיפוש על מלגות מחיה , ואני מקווה שלא יגבילו את ענין אריאל כי זה נקרא חרם ויש עילה אפילו לתבוע אותם . הבן שלי בגלל שלומד מהבוקר מוקדם עד 23:00 בלילה פשוט לא יכול לתת שעות התנדבות אז ככה שצריך להיות איזה מוצא של אולי התנדבות בקיץ אם זה אפשרי ? אימפאקט הורדתי דפים אבל הבן שלי היה ג'ובניק בגלל שנשרף בצבא אחרי הטירונות ,אין לי מושג אם יאפשרו לו מלגת אימפאקט למרות שרשום שם כרטיס שחרור בצבע נחושת . חבל שמלגת דלק לא פעילה זה יכל להתאים לבן כמו כפפה .
ש
שני יונגר
שלום אלדו
שלום אלדו,
ראשית, תודה רבה! בדיוק בשביל זה אנחנו כאן. לגבי מלגות מחייה המחייבות התנדבות בקהילה, ישנן מלגות המאפשרות את פעיליות ההתנדבות בחופשות המרוכזות במהלך הקיץ, פסח או תקופת הבחינות. במיוחד מלגות עירוניות לסיוע מאפשרות להתנדב כאשר הסטודנט פנוי לכך.
מאחלת לכם הצלחה, אני מאמינה שלמכללה יש מלגות פנימיות רבות לאור עניין המיקום הג"ג. כדאי לברר לעומק.