שלום רב,אני בת 17 רוצה להתקבל לעתודה ולכן צריכה לעשות פסיכומטרי עם ציון מתאים עד אפריל אני צריכה עזרה כלכלית כיוון שאני מממנת את עצמי כרגע,שאלתי היא היכן כדאי לי לעשות פסיכומטרי ואיך אקבל מילגה שתתאים למצבי הכלכלי ,ובעצם מה מומלץ לי,בתודה נתי
ש
שני יונגר
פסיכומטרי
שלום נתי,
ישנם בתי ספר לפסיכומטרי שהקורסים שלהם עולים הרבה פחות מבבתי ספר אחרים.
בנוסף, במידה ותרצי תוכלי לנסות וללמוד לבחינה באופן עצמאי. בכל מקרה בבחינה הפסיכומטרית מדובר בהוצאה כספית אך שווה לבדוק.
לגבי מלגה בתואר עצמו, הלימודים ממומנים על-ידי הצבא ובמידת האפשר (תלוי בתואר) ישנה אפשרות לעבוד כי את תהיי בתקופה שהצבא מאשר עבודה.
כדאי שתבררי בדיוק אלו מוסדות לפסיכומטרי קיימים באזור מגורייך ותבררי מי יתן לך את המחיר האטרקטיבי ביותר. ישנם מאמרים כאן באתר לגבי מכוני הפסיכומטרי שמרכזים במקום אחד את כל מכוני הפסיכומטרי באזורים שונים בארץ.
בברכה, שני
ב
בועז
מלגה לפסיכומטרי לעתודאית
השנה יתחילו עם משהו חדש - מי שהתקבל לעתודה יקבל זיכוי של עד 2500 על הרשמה לאוניברסיטאות, לפסיכומטרי ולקורסי פסיכומטרי.
ממליץ ללכת ללחמן - הרבה צעירים הולכים לשם בגלל המחיר הזול
נ
נתי
פסיכומטרי בצבא
הייבועז תודה על המידע,רציתי לשאול אם זה בטוח שמקבלים זיכוי עלהקבלה לעתודה,והאם אני יכולה לעשות את הפסיכומטרי גם לאחר אפריל של י"ב ובעצם בזמן הצבא, למרות שכתוב באתר עולים על מדיםשזה עד אפריל ואח"כ אי אפשר עוד להתקבל,?,אשמח לתשובה