ממש הלכתי לאיבוד עם כל המלגות. לפי מה שראיתי רוב המלגות הטובות כבר נסגרו (מפעל הפייס..). חוץ מפר"ח שאני מתכוונת להירשם ולמלגה של העיר שלי כנראה (ב"ש). אני מאוד זקוקה לעזרה אני בת מתוך 5 לאם חד הורית. הולכת ללמוד לתואר ראשון לעבודה סוציאלית במכללה. אשמח אם תוכלו לכוון אותי תודה!
ש
שני יונגר
מלגות סיוע
שלום ענבר,
יש מלגות שנפתחות עם פתיחת שנת הלימודים באוניברסיטה וישנן מלגות שניתן להגיש אליהן מועמדות במהלך השנה. במידה ואחיך הם מתחת לגיל 21 תוכלי לקבל מלגה למשפחה מרובת ילדים, הגשת המלגה הזו נעשית דרך דיקן הסטודנטים במוסד הלימודים בו את לומדת. בנוסף, הגישי בקשה למלגה מטעם משרד החינוך וחפשי בפר"ח את הפרויקטים עם המלגות המוגדלות או שתבקשי לעשות חונכות כפולה ובכך תקלי על עצמך.
עד כמה שידוע לי גם ניתן עדיין להרשם למלגה של "ידידים" היא דומה לפר"ח מבחינות רבות ושווה לבדוק במה מדובר.
בררי במכללה אליה נרשמת אילו מלגות הם מאפשרים לך. יש מכללות עתירות במלגות ושווה לברר כבר עכשיו לפני שהלימודים מתחילים.
בנוסף, ישנן גם מלגות עירוניות בחלק מהעיירות ואני מאמינה שבעיריית ב"ש יש מלגות סיוע לסטודנטים דרך מחלקת החינוך בעירייה. פני אליהם ובקשי פגישה עם מי שיוכל לעזור לך. אפילו מכתב אישי לרוביק דנילוביץ יכול להיות אפשרות טובה.
אז לסיכום, עליך לפנות אל: עיריית ב"ש, דיקן הסטודנטים, אגודת הסטודנטים, דיקנאט הסטודנטים, פר"ח וידידים.