שלום. אני מעוניינת להתחיל ללמוד נטורופתיה במכללת רידמן. השאלה היא, מכיוון שאלו לימודי תעודה ולא לימודים לתואר, האם הגופים נותני המלגות מכירים בהם כמוסד אקדמאי? האם יכירו בי כסטודנטית במידה שווה לסטודנטים שלומדים לתואר? ועוד שאלה: האם יש גוף שנותן מלגות לאמהות צעירות? אנחנו זוג צעיר עם ילד בדרך וכידוע לכם בודאי, רידמן אינה מכללה זולה כלל... תודה רבה!
ש
שני יונגר
מלגה למכללת רידמן
שלום מירב,
לגבי התעודה, במידה וחשוב לך להיות בעלת תואר אקדמי ממוסד מוכר, בחרי ללמוד במוסד לימודים אשר התואר שלו מוכר על-ידי המל"ג (המועצה להשכלה גבוהה). אוניברסיאות ומכללות ללימודים גבוהים יכירו אך ורק בלימודים מוכרים אחרים ולא בלימודי תעודה.
אינני בטוחה לחלוטין, אך לדעתי ישנם מסלולים לתואר ראשון במקביל ללימודי הרפואה המשלימה שיכולים להיות מוכרים. לגבי הנתון הזה ידעו לענות לך תשובה מלאה השירות החינמי של האתר.
לגבי מלגות, עדיף לברר בתוך מוסד הלימודים מה הם מציעים, מוסד לימודים שאינם מוכרים במל"ג שהוא מוסד פרטי אמור לתת לך את המידע לגבי המלגות הרלוונטיות לך כשירות של מוסד הלימודים.
האם עזרתי לך לשפוך קצת אור על העניין? שני
ע
עדי
מלגה לסטודנטים ברידמן
היי מירב
ממה שידוע לי למכללת רידמן יש קרן מלגות על בסיס סציואקונומי . מכיוון שמדובר בלימודי תעודה ברמה אקדמית גבוהה ישנם מלגות שמכירות בלימודים.
שווה לך לנסות.
ש
שלהבת
מלגה ברידמן
היי מירב, גם אני עומדת להירשם למסלול הנטורופתיה ברידמן וכרגע מחפשת מלגות. אשמח אם תצרי איתי קשר במייל שנוכל לעזור אחת לשניה. תודה