אני סטודנט בעל נכות 30% האם מגיע לי תקציב חוץ מתשלום שכר לימוד בשנה אחרונה ?
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגה סיוע כלכלי לנכים
היי אמר,
ישנם לא מעט גופים המספקים מלגות וסיוע כלכלי על סמך נכות או מוגבלות פיזית. בין הגופים/מלגות : קרן ברגמן, ארגון נכי צה"ל ועוד.
בנוסף, מי שנקבע עבורו נכות של מעל 20% יכול לקבל סיוע ברמות שונות מהמדינה עבור מימון לימודים והוצאות נלוות. (ביטוח לאומי, משרד העבודה וכו).
מעבר לגופים השונים שיכולים לעזור לך, תמיד טוב וכדאי לפנות גם למוסד הלימודים בו אתה מעוניין ללמוד ולשאול האם הם מעניקים מלגות לסטודנטים עם נכות או מוגבלות פיזית.
בהמשך ההודעה צירפתי קישור עם פירוט על הגופים והקרנות שעשויים להתאים לך.
מלגה ללימודים בתואר ראשון
שלום רב אני עבד בן 20 יש לי נכות כללית בגלל שיש לי בעיה בעיניים שלי קבלתי רףאת הנכות לפני שנתים אחוז הנכות 100% אני צעיר והלימודי צריכה הרבה כסף ואני יודע שמגיע לי לקחת את המלגה מביטוח לאומי מקווה שתחזרו אלי בתשובה יום טוב .
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
מלגה לתואר ראשון
היי עבד,
תשובתי אליך דומה למה שעניתי בשאלה שהגבת עליה. מעתיקה כאן את התשובה :
ישנם לא מעט גופים המספקים מלגות וסיוע כלכלי על סמך נכות או מוגבלות פיזית. בין הגופים/מלגות : קרן ברגמן, ארגון נכי צה"ל ועוד.
בנוסף, מי שנקבע עבורו נכות של מעל 20% יכול לקבל סיוע ברמות שונות מהמדינה עבור מימון לימודים והוצאות נלוות. (ביטוח לאומי, משרד העבודה וכו).
מעבר לגופים השונים שיכולים לעזור לך, תמיד טוב וכדאי לפנות גם למוסד הלימודים בו אתה מעוניין ללמוד ולשאול האם הם מעניקים מלגות לסטודנטים עם נכות או מוגבלות פיזית.
בהמשך ההודעה צירפתי קישור עם פירוט על הגופים והקרנות שעשויים להתאים לך.