מתי ניתן להגיש בקשה למלגה לשנת הלימודים שמתחילה באוקטובר 2018?
נ
נועה סטרוז
מלגות לשנת 2018-2019
שלום אתי,
קיימות וקיימים אלפי מוסדות, גופים וקרנות המציעים מלגות ללימודי תואר ראשון, ביניהם כאלו שכבר נסגרו וכאלה שעדיין רלוונטיים, ישנן מלגות התנדבות, מלגות לחיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי מלא, מלגות לתושבי פריפריה, מלגות על סמך מצב כלכלי, משפחתי או בריאותי ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש.
במקביל, בעיקר בגלל הקרבה לשנת הלימודים, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד לקבלת מידע על מלגות מטעמם שיוכלו להתאים עבורך.
חיפוש מלגה מתאימה
שלום רב , בפברואר הקרוב אתחיל את לימודי המשפטים האקדמית אונו קמפוס חיפה אשמח לדעת כיצד אוכל למצוא מלגה מתאימה לי אישית אני בת 40 מתגוררת במגדל העמק נשואה ואם ל2
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי משפטים
שלום חני,
יש כמה מוסדות, קרנות וגופים המציעים מלגות ייעודיות ללימודי משפטים, ביניהם פרויקט גל, מלגת "סיכוי" - עמותה לשוויון אזרחי, הקרן ע"ש עו"ד אליהו גיצטלר ז"ל, מלגה לזכרם של שאול וינקה רומנו ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך. במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את מתחילה ללמוד - היות ומדובר בסמסטר אביב רוב המלגות לא רלוונטיות ולכן מולם יהיה לך פשוט יותר למצוא את המלגות המתאימות ביותר.