רק לפעילות חברתית מסויימת? אני סטודנטית, בת 24, לומדת במכללה, אין לי ידע בהדרכה/הוראה ועבודה עם אוכלוסיות קשות. מדוע אין היצע נוסף לפעילות? כמו התנדבות טכנית יותר, סיוע אדמיניסטרטיבי בבתי חולים למשל וכדומה? מי שלומד במכללות במיוחד צריך את זה לעזרה במימון שכר לימוד. אני למשל בחורה ממעמד בינוני, שלא מתאימה למלגות על בסיס סוציואקונומי, אבל עדיין צריכה סיוע כספי ומאוד רוצה לתרום עם המיומנויות שיש לי. מה עושים?
מ
מיטל ווארפול
מלגות
שלום יערה, אני ממליצה לך לנסות ולפנות לקרן רש"י, לקרן אייסף, לעמותת ידידים, ל"מנהיגות עסקית צעירה", או ליחידה למוערבות חברתית במוסד האקדמי בו את לומדת. נוסף לכך תוכלי לפנות לעירייה במקום מגורייך ולבדוק מולם זכאות למלגה.
בברכה מיטל ווארפול
י
יונית
האמת שגם אני חשבתי על זה
כי יש לי אותה בעיה, אני בחורה די ביישנית עם פחד קהל ומלגות פרח לא עוזרות לי. אני בודקת אפשרויות למלגות בעיר שאני גרה, של המכללה עצמה, של מפעל הפייס ועוד, אבל מאמינה שהסיכויים שלי קלושים לקבל מלגה על בסיס סוציו-אקונומי. ובמקביל גם פניתי לבנק שלי, והם (מזרחי טפחות) הציעו לי עזרה במימון שכר הלימוד על ידי פרישה לשש תשלומים בלי ריבית. אני שוקלת את זה לחיוב, יכול להיות שאני אמצעא איזו עבודה מהבית של שעתיים ביום, ועם הפריסה לתשלומים זה יכול בהחלט לעזור.
מ
מיטל ווארפול
מלגה
שלום, אנא פני לאגודת הסטודנטים במוסד האקדמי בו הינך לומדת ובקשי את "חוברת המלגות" אני בטוחה שתוכלי למצוא בה מלגה המתאימה לך.