שלום ברצוני להתחיל לימודי תעודה ורציתי לדעת איך אפשר לברר לגבי מילגה ואיך מקבלים מילגה?
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי תעודה
שלום קקן,
היות ולא ציינת מה אתה מעוניין ללמוד והיכן, מי אתה, בן כמה אתה, ומה הרקע שלך בתחום אם קיים, קשה לי לסייע לך באופן אישי ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על מגוון אפשרויות סיוע הקיימות ללימודי תעודה - מלגות מטעם קרן מעגלים למבוגרים, מלגות מטעם הרווחה ולשכות התעסוקה, מלגות מטעם המוסד לביטוח לאומי ועוד.
מלגות
שלום. אני בת 29 ורוצה ללמוד לתעודה-רכיבה טיפולית. האם ניתן להשיג מלגה לתעודות?
נ
נועה חזן
מלגות ללימודי תעודה
שלום אלה,
מלגות ללימודי תעודה קיימות אך יש הרבה פחות מהן לעומת מלגות ללימודים אקדמיים. אם את חיילת משוחררת תוכלי לנצל גם את כספי הפקדון וגם את ההטבות לחיילים משוחררים כדי לשלם על הלימודים וכדי לדעת מה בדיוק מגיע לך ואיך לממש את ההטבות אני ממליצה לך לפנות לקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים. בנוסף, ישנה מלגת אימפקט, מלגות הסתדרות המח"ר, מלגת עמותת על"ה, מלגות מטעם רשויות מקומיות ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך.
קבלת מלגה
שלום וברכה אני מחפשת מלגה ללימודי תעודה בסיעור מוחות: עיצוב איפיון ובניית אתרים
פ
פנינה
מלגה
אני מחפשת מלגה ללימודי קולנוע בשלוחה החרדית של מעלה
מ
מאיה פורט - יועצת לימודים
מלגה
שלום פנינה,
איני מכירה מלגה ייעודית ללימודי קולנוע במעלה. לפעמים מוסד הלימודים מציע מלגות לימוד פנימיות דרכו, אני ממליצה שתפני ישירות אל המזכירות ותבדקי מולם בנוגע למלגה וזכאות למלגה. בנוסף, לעיתים העיריות/ רשויות מקומיות מציעות מלגות פנימיות דרכן, כדאי לבדוק מול הרשות המקומית בעיר בה את מתגוררת. צירפתי עבורך בתחתית ההודעה קישור למאגר מלגות בו ניתן לאתר מלגות לפי קריטריונים שונים.