קיבלתי סיסמא למלגת משרד החינוך אך איני יודעת איך נכנסים
מ
מישל
מלגת משרד החינוך
שלום, אני אשמח לברר כמה זמן בערך מהגשת הבקשה למלגה מקבלים תשובה ?
א
איסרא
מלגה
שלום, אני איסרא מרהט, אני לומדת במכללת קיי בבאר שבע והמצב שלי קשה מאוד, ויש לי בן ומשכורת של בעלי לא מספיקה, אני מקווה שתעזרו לי.
נ
נועה סטרוז
מלגות לימודים במכללת קיי
שלום איסרא,
במכללת קיי קיימות מגוון מלגות מטעם מוסד הלימודים עצמו, ביניהן: מלגות ייעודיות ללימודי חינוך, מלגות התנדבות שונות, מלגות לסטודנטים מצטיינים, מלגות על סמך מצב כלכלי ועוד. לקבלת מידע על המלגות מטעם המכללה יש לפנות לדקאנט הסטודנטים או למזכירות המכללה. במקביל, היות ואנחנו בשלב מאוחר בשנה, אני ממליצה לך לפנות למאגר המלגות שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה שם תוכלי לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים.
עד כמה שידוע לי, תשובות ראשוניות למלגת משרד החינוך מגיעות תוך חודשיים שלושה. כמובן שזה יכול לקחת גם פחות זמן היות וכעת מדובר בתהליך מקוון לגמרי אך אין הם מתחייבים למועד ספציפי.
בכל מקרה חשוב לשים לב כי מדובר על מלגה לקראת שנת הלימודים הבאה ואם ההתלבטות היא בין מלגה זו למלגות נוספות אני ממליצה להגיש מועמדות לכמה שיותר מלגות ובמידת הצורך תוכלי להחליט על איזו מלגה את מוותרת.
בברכה, נעה
נ
נועה סטרוז
כניסה לאתר משרד החינוך
שלום נאוה,
הסיסמא היא סיסמא המיועדת כדי להיכנס לאתר המלגה. הגשת המועמדות למלגה נסגרת היום בערב כך שעלייך להזדרז ולהגיש את כל הנדרש עוד היום. באתר המלגה (ניתן למצוא אותו בחיפוש קצר במנועי החיפוש) ישנו אזור אישי שאליו נכנסים באמצעות המלגה ודרכו מגישים את המועמדות למלגה. ברגע שתעשי זאת כל שיישאר לך הוא לחכות לתשובה.
בברכה, נעה
t
tali
איך מגיעים לטלדור תמיכה באינטרנט?!
שלום, אני מנסה להוסיף קובץ באתר של משרד החינוך בבקשות למילגה. כבר שלחתי את המלגה אך חסר לי קובץ אחד והבנתי שצריך לפנות לטלדור לצורך כך. לא מצליחה להשיג אותם בשום מקרה. מה עושים?
נ
נועה סטרוז
עלייך לפנות ישירות לטלדור
שלום טלי,
פרטי ההתקשרות של טלדור מופיעים בעמוד הראשי של אתר הגשת המועמדות למלגה. עלייך לפנות אליהם בהקדם היות והגשת המועמדות למלגה נסגרת ב-11.2.18