לצערי, רוב המלגות לשנת הלימודים הנוכחית כבר נסגרו (אנחנו נמצאים ממש כמה רגעים מסיום הסמסטר הראשון) ולכן הסיכוי הטוב ביותר שלך הוא פניה למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות מטעמם שיוכלו להתאים עבורך.
במידה והם לא יוכלו לסייע לך תוכלי לפנות למאגר המלגות הענק שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה שם ניתן לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים. קחי בחשבון כי רוב המלגות שעוד נשארו פתוחות הן מלגות התנדבות וידרשו ממך להשקיע כמה שעות בשבוע בהתנדבות בקהילה.
מלגות הנדסאים 2018
מתי יש אוכל לדעת אם אישרו לי מלגה או לא
ג
גמהור חניפה
סיוע כספי להשלמת לימודים.
אני מבקש סיוע כספי להשלמת לימודים בגלל מצוקה כספית וחובות
נ
נועה סטרוז
מלגות לסיום הלימודים
שלום גהמור,
המלגה שמעניק הפורום כבר נסגרה להרשמה, כעת תוכל להגיש מועמדות למלגות מטעם מוסדות הלימוד בו אתה לומד, שם ככל הנראה יהיה הסיכוי הטוב ביותר שלך היות ושנת הלימודים התחילה לפני כמעט 3 חודשים ורוב המלגות החיצוניות כבר נסגרו.
במקביל, תוכל לעיין במאגר המלגות שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה שם ניתן לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים.
בקשת מלגה ללימודים לשנת 2018
אני נשואה בעלי לא עובד שנה ראשונה בתואר ראשון מבקשת מלגה ללימודים
נ
נועה סטרוז
מלגות לשנת 2018
שלום ורדה,
רוב (אם לא כל) המלגות לשנת הלימודים הנוכחית כבר נסגרו להרשמה - כבר התחילו להיפתח ההרשמות למלגות לשנת הלימודים הבאה. כרגע ניתן עוד להגיש מועמדות למלגות פנימיות מטעם מוסדות הלימוד עצמם ולמלגות התנדבות שונות.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לחפש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים ובמקביל אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות מטעמם שיוכלו להתאים עבורך.
הגשת המועמדות למלגת משרד החינוך מתקיימת בין התאריכים 31.12.17-11.2.18 כל התהליך הוא מקוון ומתחיל בקבלת סיסמאת גישה באתר משרד החינוך. שימי לב כי לא ניתנות הארכות ולכן חשוב להשיג את כל המשמכים בזמן ומומלץ להגיש כמה שיותר מוקדם את המועמדות.