הגשתי בקשה למלגה וקבלתי 4000 שקל עשיתי ערעור אבל לצערי הרב הערעור נדחה ונשאר על אותו סכום שלחתי את כל פרטי הבנק לפני יותר מחודש וחצי אבל עדיין לא נכנס כסף לחשבון שלי. נא לעדכן אותי
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום כבהה,
עד כמה שידוע לי, מלגת משרד החינוך צריכה להיכנס לחשבון הבנק של המלגאים מתישהו במהלך הסמסטר הראשון (יכולה להיכנס גם עד סיומו). למידע מדויק לגבי תאריך יעד להעברת הכסף עלייך לפנות ישירות לגוף המעניק את המלגה.
בברכה, נעה
ה
הודיה
מלגת משרד החינוך
אותו הדבר בעלי עם נכות גרה בשיקום שכונות ועוד... לא קיבלתי מלגה!! השגתי את הממונים וכל אחד מתחמק בצורה אחרת למה לא קבלתי מלגה מי רוצה לבוא איתי לאחראי הראשי בירושלים??
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום הודיה,
לצערי אנחנו לא קשורים למלגת משרד החינוך ולכן אין באפשרותי לסייע לך בקבלתה מידע שאת מבקשת. עלייך לפנות ישירות למשרד החינוך ולקבל מהם את התשובות.
בברכה, נעה
מ
מורס
בקשה למלגת משרד חינוך
סטודנט לומד תואר ראשון מהנדס אזרחי שנה ראשונה ומבקש מלגה .
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום מורס,
מלגת משרד החינוך לשנת הלימודים הנוכחית נסגרה כבר בחודש מאי. בסוף חודש דצמבר נפתחה המלגה מחדש לקראת שנת הלימודים הבאה. עבור השנה הנוכחית היא כבר לא רלוונטית.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על מלגות ייעודיות ללימודי הנדסה שיוכלו להתאים עבורך ובמקביל אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו אתה לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות מטעמם שיוכלו להתאים עבורך.