מהו מועד פתיחת מלגות משרד החינוך תשע"ח? תודה רבה מראש.
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך תשע"ח
שלום אילנה,
מלגת משרד החינוך לתשע"ח נסגרה כבר במאי שעבר. היות ופורמט הגשת המועמדות למלגה השתנה בשנה האחרונה יש לעקוב אחר ההנחיות באתר משרד החינוך כדי לדעת מתי יהיה ניתן להגיש מועמדות לשנת הלימודים הבאה.
בברכה, נעה
א
אסתי
מלגת משרד החינוך לשנה הקרובה
שלום
כיצד ומתי מגישים בקשה למלגה ו/או 'משפחה נזקקת' לשנה זו ? אני מתחילה בקרוב סמסטר ב - גמר לימודי תואר שני בתרפיה באומנות, ובקרוב אני אמורה להסדיר את נושא התשלום. אודה מאד על כל עצה והכוונה בענין. אסתי
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום אסתי,
מלגת משרד החינוך לשנת הלימודים הבאה (2018-2019) נפתחה להרשמה והיא תיסגר במהלך חודש פברואר. את ההרשמה למלגה ניתן לעשות באופן מקוון בלבד באתר הייעודי של המלגה. המלגה לשנת הלימודים הנוכחית נסגרה כבר בחודש מאי האחרון.
בברכה, נעה
א
אסתי
מלגת משרד החינוך 2018-2019
שלום נועה תודה על המענה. 1. שנה"ל שלי מתחילה בסוף פברואר 2018 עד פברואר/מרץ 2019. האם ניתן להרשם לבקשת מלגה או שגם זה נחשב לשנה"ל תשע"ח, שלגביה ההרשמה נסגרה ? 2. לא הצלחתי למצוא באתר של משרד החינוך את האפשרות להגשת בקשה בקטגוריה של 'משפחה נזקקת', אלא רק קטע המפרט את האפשרות הזו. האם תוכלו להנחות אותי כיצד לעשות זאת ? תודה מראש אסתי
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום אסתי,
גם סמסטר אביב (פברואר ומרץ 2018) נחשבים לשנת הלימודים הנוכחית כך שמלגת משרד החינוך לא מתאימה עבורך. את יכולה להגיש מועמדות לשנת הלימודים הבאה אך זה לא רלוונטי לשנה הנוכחית.
לצערי, אין לנו אפשרות להנחות אותך לגבי מלגה ספציפית אך יש באתר משרד החינוך טלפון ודואר אלקטרוני לפניות לגבי הגשת המועמדות.