שלום אני לומדת כרגע תואר ראשון בניהול רציתי לשאול אם יש עדיין מלגות אפשריות כי אני במצב כלכלי קשה ואין לי שום מלגה אשמח מאד לתשובה
י
יסכה
מלגות שעדיין לא נסגרה הרשימה
שלום אני אם חד הורית האם יש אפשרות למלגה נרשמתי הנה ללימודים ואפה שאני מנסה כבר נסגרה הרשימה
נ
נועה סטרוז
מלגות לאמהות חד הוריות
שלום יסכה,
יש כמה מוסדות, גופים וקרנות שונים המציעים מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות, ביניהם: נעמ"ת, התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך. קחי בחשבון שבגלל ששנת הלימוד כבר החלה רוב המלגות כבר לא רלוונטיות ולכן מומלץ לפנות במקביל גם למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות מטעמם שיוכלו להתאים עבורך.
זה נכון שלפני שמתחילים הלימודים רוב המלגות כבר נסגרות אך עדיין קיימות מספר מלגות כמו למשל מלגות פר"ח - מלגות התנדבות בקהילה המציעות מימון לימודים בתמורה לשעות התנדבות בקהילה, מלגות הצטיינות שונות ומלגות מטעם מוסדות הלימוד עצמם.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי למצוא מגוון מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש ובמקביל אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיתאימו עבורך מטעמם.
לקראת שנת הלימודים הבאה אני ממליצה לך להגיש מועמדות למלגות השונות לפני שמתחילה שנת הלימודים.