עזרה במימון הלימודים בעלי אברך ועל אף עבודתי ההכנסות נמוכות אשמח לסיוע
י
יסכה
רציתי לברר לגבי מלגות
אני כרגע ללא עבודה קבועה, בעלי אברך ואני ישמח מאוד לדעת אם יש מלגות קיום וכדומה שיוכלו לעזור לי להמשיך בלימודים.
נ
נועה סטרוז
מלגות לנשים דתיות
שלום יסכה,
עד כמה שידוע לי, עבור שנת הלימודים הנוכחית כמעט ולא נותרו מלגות היות ואנחנו כבר בפתחו של הסמסטר השני. עם זאת, תוכלי להתחיל כבר עכשיו לברר ולהגיש מועמדות למלגות עבור שנת הלימודים הבאה.
יש כמה גופים ומוסדות המציעים מלגות ייעודיות לנשים בכלל ולנשים דתיות בפרט, ביניהם: מלגת נעמת, מלגות מטעם התמ"ת, קרן קמח וארגון הסורופטימיסט. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת כדי לברר לגבי מלגות פנימיות מטעמם שיוכלו להתאים עבורך.
מלגות
אני זיוה סטודנטית במכללת אשקלון אין תמיכה מגורמים אשמח לקבל תשובה חיובית
ר
רוית רביב
צורך בעזרה למימון לימודים לתואר ראשון
אשה חרדית המעונינת להתקדם בעבודה ברוך השם יש לי משפחה ברוכת ילדים אשמח לסיוע במימון התואר תודה.
נ
נועה סטרוז
מימון לימודי תואר ראשון
שלום רוית,
יש מגוון מלגות ייעודיות לנשים בכלל ולנשים דתיות בפרט, ביניהן: מלגת נעמת, מלגות מטעם התמ"ת, קרן קמח וארגון הסורופטימיסט. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך. במידה ואת כבר יודעת היכן את מעוניינת ללמוד תוכלי לפנות גם למוסד הלימודים עצמו כדי לברר לגבי מלגות פנימיות מטעמם שיוכלו להתאים עבורך.
חשוב לציין כי רוב המלגות לא מממנות תואר מלא אלא מעניקות סיוע במימון הלימודים. הסטודנטים עדיין נדרשים לשלם.
מלגה לתואר ראשון
התחלתי לימודי תואר ראשון , בעלי אברך וכרגע אני עובדת בעבודה בעלת הכנסה נמוכה אשמח לקבל סיוע,
נ
נועה סטרוז
מלגות לנשים דתיות
שלום נחמה,
יש כמה מוסדות, גופים וקרנות המציעים מלגות ייעודיות לנשים בכלל ולנשים דתיות וחרדיות בפרט, ביניהן: מלגת נעמת, מלגות מטעם התמ"ת, קרן קמח וארגון הסורופטימיסט. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות מטעמם שיוכלו להתאים עבורך.