שלום וברכה! בשנה זו אני מתחילה לימודי תואר ראשון מטעם מכללת הרצוג,הלימודים הם בעלות יקרה, אשמח לקבל תמיכה
נ
נוי קמחי
מלגות סיוע ללימודי תואר ראשון
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי תואר ראשון
שלום נוי,
יש מאות מלגות שונות ברחבי הארץ מטעם גופים, קרנות ומוסדות שונים. המלגות מחולקות לקטגוריות שונות כמו למשל מלגות לחיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי מלא, מלגות לתושבי פריפריה, מלגות ללימודי חינוך (ולמסלולים נוספים), מלגות לאמהות חד הוריות ולנשים ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים ובמקביל אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות מטעמם שיוכלו להתאים עבורך.
עד כמה שידוע לי, במכללת הרצוג מציעים מגוון מלגות פנימיות לסטודנטים במסלולים השונים, ביניהן: הלוואות מותנות (רגילות ומועדפות), מלגות סחל"ב מלגות פר"ח, סל חיזוקים, תכנית רג"ב ועוד. כל המלגות הללו ומגוון מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך, מופיעות באתר האינטרנט של המכללה.
במקביל, צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לאתר מלגות נוספות שיתאימו עבורך. ניתן לצמצמם את האפשרויות ע"י חיפוש לפי קריטריונים או נושאים ספציפיים (כמו למשל "מלגות לדתיות" או "מלגות לנשים").