היי, תוכלו לתת לי פרטים על מלגות מתאימות לתחום הנ"ל?
א
אילה
מלגות ללימודי תואר שני
אני מתעניינת במלגות ללימודי תואר שני. אשמח שתחזרו אליי
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי תואר שני
שלום אילה,
מלגות ללימודי תואר שני מגיעות לרוב מטעם מוסדות הלימוד עצמם ולכן אני ממליצה לך להתחיל בפניה למוסד הלימודים בו את לומדת או מתכננת ללמודת לקבלת מידע על מלגות פנימיות מטעמם שיוכלו להתאים עבורך.
בנוסף, קיימות מגוון מלגות ייעודיות לנשים באקדמיה (לתארים ראשונים ותארים מתקדמים), ביניהן: מלגות נעמת, מלגות על שם שרת המדע שולמית אלוני, מלגות אונסק"ו-לוריאל, ארגון הסורופטימיסט, קרן קמ"ח ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך.
מלגות ללימודי תואר שני מגיעות בד"כ מעטם מוסדות הלימוד עצמם ולכן אני ממליצה לך להתחיל בפניה למוסד הלימודים בו את לומדת או מעוניינת ללמוד כדי לברר לגבי מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך. בנוסף, עד כמה שידוע לי, משרד החינוך מציע מלגות והלוואות ללימודי תואר שני במסלולים שונים כך ששווה לפנות במקביל גם אליו.
במידה ואלו לא יתאימו עבורך, קיימים כמה גופים, קרנות ומוסדות המציעים מלגות ייעודיות לנשים באקדמיה (לתארים ראשונים ומתקדמים), ביניהם: מלגות נעמת, מלגות על שם שרת המדע שולמית אלוני, מלגות אונסק"ו-לוריאל, ארגון הסורופטימיסט, קרן קמ"ח ועוד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך.