כעת אני לומדת לתואר ראשון ואני צריכה עזרה לכן המלגה מאוד תעזור לי לממן את הלימודים כי אני מממנת לעצמי
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודים
שלום נועה,
בשלב זה של השנה, לאחר תחילת שנת הלימודים, רוב המלגות כבר נסגרו ולכן אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת כדי לברר לגבי מלגות שעדיין פתוחות ורלוונטיות עבורך לשנת הלימודים הנוכחית.
במידה ואלה לא יתאימו עבורך, תוכלי לפנות לפרויקט פר"ח שעדיין פתוח להגשת מועמדות - מדובר במלגת התנדבות שבועית שיכולה להתאים עבורך ולכן צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על הפרויקט, על המלגה ועל הגשת המועמדות אליה.
חשוב לזכור כי חלק גדול מאוד מהמלגות נסגרות לפני תחילת שנת הלימודים ולכן בשנת הלימודים הבאה אני ממליצה לך להתחיל להגיש מועמדות למלגות השונות כבר בפברואר או מרץ.
סיוע כלכלי ללימודים תואר ראשון
אני צריכה מלגה ללימודים אני אמא לארבעה ילדים ומשכורת שלי נמוכה
נ
נועה סטרוז
סיוע כלכלי במימון לימודים
שלום ויויאן,
היות ושנת הלימוד החלה יש חלק מאוד גדול מהמלגות הקיימות שכבר לא רלוונטיות וזה משהו שחשוב לקחת בחשבון - יכול להיות שהשנה יהיה לך קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא מלגה שתתאים עבורך.
יש מאות גופים, קרנות ומוסדות המציעים מלגות לימודים לתואר ראשון וללימודים מתקדמים, ביניהם מלגות הצטיינות, מלגות פריפריה, מלגות לפי עדה או ארץ מוצא, מלגות התנדבות שונות, מלגות ייעודיות לנשים או דתיים ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומאפשר איתור מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש.
אני ממליצה לך לפנות במקביל למוסד הלימודים בו את לומדת כדי לברר לגבי מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך.