מעוניינת לקבל מלגה ללא התחייבות ללמד כי לומדת כל יום מאד ואין לי זמן פנוי
ק
קורל
מלגה ללא התחייבות
אני בת להורים גרושים אבא פגוע הלם קרב ואמא במשכורת מינימום לומדת משפטים ימים מלאים ועמוסים אין לי יכולת לעבוד או לעשות משהו אחר ,מה עושים למי פונים
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי משפטים
שלום קורל,
יש כמה גופים, קרנות ומוסדות המציעים מלגות ייעודיות ללימודי משפטים, ביניהם: פרויקט גל, מלגת "סיכוי" - עמותה לשוויון אזרחי, הקרן ע"ש עו"ד אליהו גיצטלר ז"ל, מלגה לזכרם של שאול וינקה רומנו ועוד.
קחי בחשבון ששנת הלימודים כבר החלה ולכן חלק מאוד גדול מהמלגות כבר נסגרו להרשמה ויכול להיות שבשנת הלימודים הנוכחית תצטרכי לבחור במלגת התנדבות בכל זאת.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך.
בשלב זה של השנה אני לא ממליצה לך לצמצם את האפשרויות שלך למלגות ללא התנדבות בלבד היות ורוב המלגות נסגרות לפני תחילת שנת הלימודים, האפשרויות העומדות בפנייך יחסית מצומצמות ורובן, אם לא כולן, כוללות התנדבות.
ראשית, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת, שם יכול להיות שיוכלו להציע לך מלגות שלא מחייבות אותך בהתנדבות בקהילה, לאחר מכן, תוכלי לפנות למאגר המלגות הענק שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה שם תוכלי לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים.
במידה ואת מעוניינת במלגות ללא התנדבות, לקראת שנת הלימודים הבאה הייתי ממליצה לך להתחיל ולחפש מלגות כבר בחודש פברואר ולא להמתין לתחילת שנת הלימודים.
לא ציינת מה את לומדת ובאופן אישי לא ידוע לי על מלגות שדורשות מהמלגאים ללמד כך שאני לא בטוחה על איזו מלגה או מלגות את מדברת. בשלב זה של השנה, כששנת הלימודים כבר החלה, רוב (אם לא כל) המלגות שנותרו רלוונטיות הן מלגות התנדבות ולכן יכול להיות שכדי לקבל מלגה תצטרכי להתפשר ולבחור בכל זאת במלגת התנדבות אך חשוב לדעת כי ברוב המקרים מדובר במספר שעות שבועיות נמוך מאוד שמאפשר לימודים "במשרה מלאה" במקביל להתנדבות.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש ואני ממליצה לך לפנות במקביל למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים לך.