היי אני בת 26 סטודנטית שנה רביעית בתואר. התואר שלי נורא יקר ועקב התשלום והעומס של הלימודים אין לי זמן לעבוד ואין לי ממה לחיות ולממן שכר דירה כיוון שאני לא לומדת בעיר שבה אמא שלי גרה . למי אני יכולה לפנות
ה
הדיל
בקשה למלגה לתואר ראשון
מבקשת עזרה ללימודים לקראת תואר ראשון
נ
נועה סטרוז
מלגות לתואר ראשון
שלום הדיל,
יש מגוון מלגות לימודים ברחבי הארץ, ביניהן מלגות לחיילים משוחררים או בוגרי שירות לאומי מלא, מלגות לתושבי פריפריה, מלגות לאמהות חד הוריות ולנשים, מלגות התנדבות שונות, מלגות לפי מסלול לימודים, מלגות על סמך מצב כלכלי ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על כל המלגות שציינתי ומגוון רחב של מלגות נוספות בו תוכלי לחפש מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש.
במקביל, היות ושנת הלימודים כבר החלה וחלק מאוד גדול מהמלגות החיצוניות כבר לא רלוונטי, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות מטעמם שיוכלו להתאים לך.
מלגה ללמוד תואר ראשון
בקשה למלגה ללימוד תואר ראשון
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי תואר ראשון
שלום אושרי,
יש מאות אם לא אלפי מלגות לימודי ברחבי הארץ, ביניהן מלגות התנדבות שונות, מלגות הצטיינות, מלגות פריפריה, מלגות לחיילים משוחררים ובוגרי שירות לאומי מלא, מלגות על סמך מצב כלכלי ועוד. לכל מלגה תנאי קבלה שונים ודרישות שונות.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכל לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש.
לפני הכל חשוב לציין כי שנת הלימודים כבר החלה ולכן רוב המלגות הרלוונטיות לשנת הלימודים הנוכחית כבר נסגרו. יש להתחיל ולחפש מלגות בחודש פברואר או מרץ ולא לחכות לרגע האחרון.
כרגע, המלגות הטובות והרלוונטיות ביותר עבורך הן מלגות התנדבות כמו פר"ח. כדי להגיש מועמדות למלגה יש לפנות לאתר האינטרנט של פר"ח שם נמצאים כל הפרטים. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגה.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות מטעמם שיוכלו להתאים עבורך.
מלג לסטודנטים
שלום רב, אני פונה בנוגע לאופציות עזרה כלכלית בזמן הלימודים. אישתח סטודנטית בטכניון תואר ראשון ואני סטודנט בעל תואר ראשון שמצבע תוכנית השלמה ללימודי רפואה. עקב כך, הזמן המתאפשר לנו לעבוד בלי לפגוע בלימודים מצומצם מאוד. אנו מתקשים כלכלית והורים לילד בן 4 חודשים. נשמח לעזרה