שלום מבקשת לדעת אלו מלגות יש באופציה לאימהות חד הוריות במשרה מלאה ללא התנדבות. תודה!
א
אורית שילה
מילגה לחד הורית
מחפשת מילגה מתאימה כחד הורית שנרשמה ללימודי תואר שני
נ
נועה סטרוז
מלגות לאמהות חד הוריות
שלום אורית,
יש כמה מוסדות, גופים וקרנות המציעים מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות, ביניהן: נעמ"ת, התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד. חלק מן המלגות פונות לנשים בתואר ראשון בלבד וחלקן לנשים בתואר ראשון או בתארים מתקדמים.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך.
במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד היות ורוב מוסדות הלימוד מציעים סיוע לאמהות חד הוריות כדי שיוכלו להשתלב ללימודים בצורה נוחה וקלה ככל האפשר.
מלגות לאם חד הורית
שלום רב , אבקש לדעת אם קיימות מלגות לחד הוריות להתייחסותכם אודה
נ
נועה סטרוז
מלגות לאמהות חד הוריות
שלום קטי,
יש כמה מוסדות, גופים וקרנות המציעים מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות, ביניהם: נעמ"ת, התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך. במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד היות ורוב מוסדות הלימוד מציעים סיוע לאמהות חד הוריות כדי שיוכלו להשתלב ללימודים בצורה נוחה וקלה ככל האפשר.
יש כמה מוסדות, גופים וקרנות המציעים מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות, ביניהם: נעמ"ת, התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד. חשוב לציין כי מלגות לנשים ולאמהות חד הוריות בד"כ אינן כוללות התנדבות אבל חשוב לוודא זאת מול הגוף המעניק את המלגה בכל מקרה.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך. במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד היות ורוב מוסדות הלימוד מציעים סיוע לאמהות חד הוריות כדי שיוכלו להשתלב ללימודים בצורה נוחה וקלה ככל האפשר.