אני רוצה לדעת האם אני זכאית למלגה, אני לומדת תואר ראשון במכללת נוות ישראל בשיתוף מכללת הרצוג
נ
נועה סטרוז
מלגות לימודים בנוות ישראל
שלום מרים,
עד כמה שידוע לי, מכללת הרצוג וסמינר נוות יעקב (שנמצא תחת הפיקוח של מכללת הרצוג עצמה) מציעים מגוון מלגות ואפשרויות סיוע פנימיות לסטודנטים שלה, לדוגמא: הלוואות מותנות (רגילות ומועדפות), מלגות סחל"ב מלגות פר"ח, סל חיזוקים, תכנית רג"ב ועוד. כל המלגות הללו ומגוון מלגות נוספות מופיעות באתר האינטרנט של המכללה.
במקביל, צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לאתר מלגות נוספות שיתאימו עבורך. ניתן לצמצמם את האפשרויות ע"י חיפוש לפי קריטריונים או נושאים ספציפיים (כמו למשל "מלגות לדתיות" או "מלגות לנשים").
בקשת מלגה
הנני לומדת בנוות ישראל תואר ראשון שנה ראשונה ביהדות ומבקשת מלגה למימון לימודים
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודים בנות ישראל
שלום שפרה,
למיטב ידיעתי, מכללת הרצוג וסמינר נוות יעקב (שנמצא תחת הפיקוח של מכללת הרצוג ) מציעים מגוון מלגות ואפשרויות סיוע פנימיות לסטודנטים שלה, לדוגמא: הלוואות מותנות (רגילות ומועדפות), מלגות סחל"ב מלגות פר"ח, סל חיזוקים, תכנית רג"ב ועוד. כל המלגות הללו ומגוון מלגות נוספות מופיעות באתר האינטרנט של המכללה.
במקביל, צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לאתר מלגות נוספות שיתאימו עבורך. ניתן לצמצמם את האפשרויות ע"י חיפוש לפי קריטריונים או נושאים ספציפיים (כמו למשל "מלגות לדתיות" או "מלגות לנשים").
מלגה לתואר ראשון
אני מתחילה ללמוד תואר ראשון בנוות ישראל. רציתי לדעת איך אפשר לקבל מלגה? תודה
א
אסתר
מחלגות
שלום רב! אציתי לשאול אם יש מס טלפון שאני יכולה לקבל כדי לברר על מלגה בנוות ישראל של מכללת הרצוג תודה
נ
נועה חזן - יועצת לימודים
מלגה - נוות ישראל
שלום אסתר,
אין באפשרותי להעביר מספרי טלפון או פרטי התקשרות חיצוניים אך את יכולה לפנות ישירות להרצוג כיוון שמדובר בפרויקט שלהם - מולם ניתן להגיש בקשה למלגות שונות שיתאימו ללומדות בסמינר.