מעוניינת ללמוד ויודעת שלא אצליח לממן את לימודי האם אפשרי לדעת מהם תחומי הלימוד שאוכל לבדוק מבעוד מועד באיזה סוג לימודים אוכל לקבל מלגה ללימודים ועוד?
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודים
שלום אילה,
בעקרון, בכל מסלול לימודים - מקצועיים או לימודים אקדמיים ניתן לקבל מלגות השאלה היא כמובן במה את ממתעניינת ומה את מעוניינת לעשות בחיים - אין טעם ללכת ללמוד רק כדי ללכת ללמוד המטרה היא לרכוש מקצוע או ידע שיקדם אותך בהמשך הדרך.
חשבי קצת מה את רוצה ללמוד ולאחר מכן תוכלי לברר לגבי מלגות ואפשרויות סיוע - ככל שתחליטי מוקדם יותר תוכלי למצוא יותר מלגות שיתאימו עבורך לשנת הלימודים 2018-2019.
בברכה, נעה
ד
דבורה
איזה מלגה מתאימה לי?
אני לומדת השנה בקורס הכשרת מנחת הורים לאיזה מלגה אני מתאימה?
נ
נועה סטרוז
מלגות ללימודי הנחיית הורים
שלום דבורה,
עד כמה שידוע לי, לא קיימות מלגות ייעודיות ללימודי הנחיית הורים ולכן אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את לומדת לקבלת מידע על מלגות פנימיות שיוכלו להתאים עבורך.
במידה ואלו לא יתאימו עבורך, תוכלי לעיין במאגר המלגות הענק שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה שם ניתן לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים.
בקשת מילגה ללימודי אקדמיה
אבקש לקבל מלגת לימודים ,אשמח שיחזרו אלי ואתן פרטים נוספים
נ
נועה סטרוז
מועמדות למלגות אקדמיות
שלום רקפת,
הגעת לפורום לימודים כללי שאמנם מציע מלגת לימודים מטעמו אך אינו אחראי על כלל המלגות ברחבי הארץ. במידה ואת מחפשת מלגה למסלול לימודים ספציפי או למוסד לימודים ספציפי אני ממליצה לך להתחיל בפניה למוסד הלימודים עצמו כדי לברר לגבי מלגות פנימיות. במקביל, צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכלי לאתר מלגות לפי קריטריונים ספציפיים כמו למשל "מלגות לחיילים משוחררים", "מלגות על סמך מצב כלכלי", "מלגות לנשים", " מלגות לתושבי פריפריה" ועוד.