אני לא מבין את זה! שירותי קרבי, הורים גרושים וחי עם האבא, 2 אחים נוספים פרט ממני סטודנטים, אבא עובד במשרה חלקית ואני לא זכאי לשום דבר? ובמקביל אני מגלה, שחבר ללימודים, ששני הוריו הם דוקטורים באחת האוניברסיטאות בארץ, ויש להם וילה פסיכית קיבל 4200 ש"ח ממשרד החינוך איפה הצדק איפה?!
ד
דניאל
מסכימה איתך לגמרי!
גם אני, הוריי גרושים, מממנת את כל הלימודים לבד, משלמת שכירות ומחיה לבד, לא בקשר עם אבא שלי ועדיין לא הביאו לי כלום! ושמעתי גם על עוד כאלה.. כנראה שצריך לגור ברחוב
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום אורן,
הגעת לפורום לימודים כללי, אנחנו לא מחליטים מי מקבל או לא מקבל מלגות שונות כך שקשה לי לומר לך למה ואיך לא קיבלת מלגה. לכל גוף השיקולים שלו ויכול להיות שפנו מועמדים עם מצב כלכלי ומשפחתי קשה יותר לפי הקריטריונים שלהם.
אתה מוזמן לנסות ולפנות ישירות משרד החינוך כדי להבין מה קרה, אך הייתי ממליצה לך לא לתת דוגמאות - אינך יודע מה מצבו הכלכלי או המשפחתי של חבר שלך באמת - יכול להיות שגם הוא באמת זקוק לסיוע אך אינך יודע זאת.
בברכה, נעה
ר
רחלי
ערעור על התשובה של משה"ח
סוף סוף קיבלתי תשובה ממשרד החינוך, אך התשובה הייתה שלילילת, בניגוד לכל היגיון וצדק. עפ"י המסמכים שצירפתי הייתי צריכה להיות הראשונה שיאשרו לה את המלגה. מה לעשות? באותו מייל שנשלח אליי כתבתי בקשה לערעור. האם זה המקום לערער? כיצד? עד מתי?
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום רחלי,
לצערי זה לא המקום להגשת הערעור. כדי להגיש ערעור עלייך לפנות ישירות למשרד החינוך.