היי, מתי יחזרו תשובות לבקשת המלגה? הבנתי שיש אנשים שקיבלו תשובות כבר ואצלי זה עדיין תקוע ב"בחינה ראשונית" שלה... זה מאוד מתסכל ומלחיץ שאולי פספסו אותי? תודה רבה
א
אליסיה אלמלם
מלגת משרד החינוך
שלום... אני רוצה לדעת למה לא קיבלתי תשובה עדיין לגבי המלגה של משרד החינוך? ולמה הם לא עונים במייל שהם מפרסמים. אין דרך להשיג אותם פשוט
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום אליסיה,
לא הגעת למשרד החינוך אלא לפורו לימודים כללי שלא עובד בשיתוף עימם. היות ומדובר בתקופה מאוד עמוסה יכול להיות שפשוט לוקח למשרד החינוך זמן להגיב, בעיקר בעקבות השינוי בהגשת המלגה השנה.
תשובה לגבי ערעור
אני מנסה להגיע אליכם בטלפון אך אני בממתינה שעות מבקשת לדעת מה קורה עם התשובות למי שערער
ג
גיא
מלגה
גם אני בדיוק באותו המצב...
נ
נועה סטרוז
האם מדובר במלגת משרד החינוך?
שלום גיא,
לא כל כך ברור לי באיזה מצב מדובר - במידה ומדובר במלגת משרד החינוך יש לפנות ישירות אליהם. לצערי לנו אין גישה לרשומות שלהם ולכן לא נוכל להציע מידע על זכאות המועמדים.
למיטב ידיעתי התשובות כבר יצאו. כדאי מאוד לפנות למשרד החינוך בכותבת הדואר האלקטרוני שמופיעה באתר הגשת המועמדות למלגה כדי לא לפספס את הגשת הערעורים במידה ויפתח מועד כזה.
בברכה, נעה
ש
שירן
סטטוס בקשת המענק
אני בבדיקת זכאות ורציתי לדעת האם לא קיבלתי עדיין תשובה כי משרד החינוך בפגרה או משהו בסגנון עד 15/10?
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום שירן,
לצערי אין לנו גישה לרשומות של משרד החינוך ולכן אין באפשרותי להציע לך מידע על זכאותך למלגה השנתית. תוכלי לפנות אליהם בדואר אלקטרוני לפי הכתובת שמופיעה באתר משרד החינוך ולהמתין לתשובה לגבי זכאותך.
בברכה, נעה
מ
מעיין
לגבי מלגת משרד החינוך
כששלחתי את כל הטפסים להגשת מלגת משרד החינוך שלחתי בינהם את הטופס עובד של אחד ההורים ולפני כמה שבועות שלחו לי השלמה לטופס עובד של אחד ההורים שכבר שלחתי להם בעבר דיברתי אם נציגה של משרד החינוך והיא אמרה לי שהיא רואה ששלחתי את הטופס וזה בסדר השאלה שלי איך אני באמת אדע שזה הסתדר ושלא תהיה לי בעיה בקבלת המלגה בגלל הטופס הזה
נ
נועה חזן
מלגת משרד החינוך
שלום מעיין,
יש לבקש אישור לאמיתות כלל המסמכים במייל או בהודעה. היות וכרגע רוב המשרדים בארץ סגורים יכול להיות שתצטרכי להמתין ושבמידה ויציינו כי עדיין יש חוסר תצטרכי להגיש ערעור בהמשך הדרך.
בברכה, נועה חזן - יועצת לימודים
א
אימאן
מלגת משרד החינוך
שלום מתי תעבירו לנו המלגת לחשבון הבנק?עד איזה תאריך