אני אימא חד הורית עם שלושה ילדים לא קיבלתי אף מלגה למימון התואר אפילו את מלגת משרד חינוך לא קיבלתי נכנסתי לחובות והמצב הכלכלי בבית גרוע מאוד לא יכולה לספק את המוצרים הבסיסיים לבית עקב הלימודים אשמח אם תעזרו ותכוונו אותי לאיזה שהיא דרך או מלגה ותודה לכם על הטיפול
נ
נועה סטרוז
מלגות לאמהות חד הוריות
שלום מוראד,
יש כמה מוסדות קרנות וגופים המציעים מלגות ייעודיות לאמהות חד הוריות, ביניהם: נעמ"ת, התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך. במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד היות ורוב מוסדות הלימוד מציעים סיוע לאמהות חד הוריות כדי שיוכלו להשתלב ללימודים בצורה נוחה וקלה ככל האפשר.
בקשר למלגה
אני יחיא חנאן מבקשת שתעזרו לי למלגה אני גרושה עם בן והמצב לא כל כך בכסף ואני לומדת תואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה בעכו ואני מקווה שתעזרו לי לתשלומים
נ
נועה סטרוז
מלגות לאמהות חד הוריות
שלום יחיא,
ברחבי הארץ, כמה מוסדות, גופים וקרנות המציעים מלגות ייחודיות וייעודיות לאמהות חד הוריות (וכמובן שגם לאבות חד הוריים) ביניהם: נעמ"ת, התמ"ת, תכנית המלגות של קרן קציר, קרן אריסון, ידידות טורונטו וקרן רש"י ועוד.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המלגות שציינתי ומספר מלגות נוספות שיוכלו להתאים עבורך. במקביל, אני ממליצה לך לפנות למוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד היות ורוב מוסדות הלימוד מציעים סיוע לאמהות חד הוריות כדי שיוכלו להשתלב ללימודים בצורה נוחה וקלה ככל האפשר.