הגשת ערעור על תוצאות מלגת משרד החינוך מתבצעת כמובן מול משרד החינוך. נכון לעכשיו לא קיים מענה טלפוני וניתן ליצור עמם קשר בדואר אלקטרוני בלבד (הכתובת מופיעה באתר המלגה).
בברכה, נעה
א
אהובה כחן
ערעור על אי קבלת מילגה לשנת 2016
בשנת 2016 הגשתי בקשה כאשר הייתי זכאית למלגה עפ"י כל הקריטריונים והבקשה נדחתה עקב טעות טכנית במילוי הטופס -אבקש את בדיקתכם המחודשת
נ
נועה סטרוז
ערעור על מלגה ישנה משנת 2016
שלום אהובה,
לא ברור לי כ כך למי ניסית לפנות ומדוע - מלגות משנת 2016 כבר לא רלוונטיות בשלב זה היות ואנחנו נמצאים לקראת סוף שנת 2017. עד כמה שידוע לי, כל גוף המציע את האפשרות להגשת ערעור על החלטות ועדת המלגות מגביל את ההגשה בזמן כאשר ברוב המקרים מדובר בחודש ולא בשנה וחצי.
בברכה, נעה
ס
סטפני
אטלי
מה הכתובת מייל להגשת ערעור בבקשה? הכתובת הרשומה באתר אינה עובדת כלל......... תודה מראש
נ
נועה סטרוז
מלגת משרד החינוך
שלום סטפני,
הגעת לפורום לימודים כללי ולא למשרד החינוך. כדי לברר לאן ולמי יש להגיש את הערעור עלייך לפנות למשרד החינוך עצמו. כתובת המייל המופיעה באתר אמורה להיות פעילה היות ועד כמה שידוע לי הם לא מציעים מענה טלפוני בשלב זה.
בברכה, נעה
א
אור
הסרת שירות הצבאי ותקופות מילואים מטופס מלגות בעת בדיקת המלגה
שלום רב, הגשתי בקשה למגלה השנה. לאחר מספר חודשיים קיבלתי פנייה שעלי לסדר את תאריכי המילואים שלי. סידרתי אותם וצירפתי את כל האישורים הנדרשים. יש לציין שבפעימה הראשונה צירפתי תעודת שחרור (שירתתי כקצין קרוב ל5 שנים) ואת הטופס על אישור המילואים (מעל 50 ימי מילואים). כעת, טרם קיבלתי תשובה באתר אך אני רואה כי הבקשה נדבקה ובאזור בו מילאתי את הפרטים כתוב כי לא עשיתי שירות צבאי (דבר הפוגע לי בזכאות ובגובה המענק). לא מצאתי דרך לערער ונוסף על כך אין מענה בטלפון.
אשמח לעזרתכם על מנת שלא אפגע מהנושא.
בברכה, אור
ש
שירה סלילת - יועצת לימודים
מלגה משרד החינוך
שלום אור, על מנת לערער על המלגה של משרד החינוך עליך לפנות למשרד החינוך, אם אין מענה טלפוני נסה דרך האזור האישי שלך באתר, לאחר שהכנת את שם המשתמש והסיסמה שלך. בנוסף, יש לכל מוסד לימודי רכז מילואים, ממליצה לך לחפש אותו במקום בו אתה לומד ולנסות להעזר בו לגבי המלגה הזו ולגבי עוד מלגות שאולי פתוחות בפניך.
א
אסלאם
מלגת משרד החינוך
שלום :) כמה זמן לוקח להם להשיב לערעור? תודה מראש!
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
ערעור - מלגת משרד החינוך
שלום,
עד כמה שידוע לי, בדרך כלל זמן התגובה לערעור יכול לקחת בין מספר שבועות לחודשיים. זה משתנה, את יכולה לנסות ליצור איתם קשר במייל על מנת לברר איתם מה הוא סטטוס הערעור שלך.