היי, אני כבר זמן רב מחפש מלגת סיוע, אך בכל פעם מתקשה למצוא אחת. אני סטודנט שנה ב', אימי היקרה חולה במחלת הסרטן ואנחנו מתקיימים ממשכורת ממוצעת של אבי. בשל המחלה של אימי, אין זה אפשרי להשאיר אותה לבד מאחר והיא בתהליך של טיפול כימותרפי שמאוד מקשה עליה להיות עצמאית. לכן אני נאלץ להישאר ולעזור לה ביום-יום. המצב מקשה עליי לעבוד וגם תהיה בעיה לעבוד בזמן הלימודים מאחר והשעות מרובות והתואר תובעני. אני חייל משוחרר, לא לוחם, ולא הצלחתי למצוא מלגה אחת שמתאימה לכל התיאור למעלה. הגשתי את מלגת משרד החינוך, אך זאת תרם התוודע לנו על המחלה של אימי ולכן אני חושש שלא אקבל סיוע גם ממשרד החינוך. סרקתי את האתר בחיפוש אחר מלגה מתאימה וכשלתי בלמצוא אחת. האם יש מלגות שפספסתי ותוכלי להכווין אותי אליהם? תודה מראש.
נ
נועה סטרוז
מלגות לשנת הלימודים הקרובה
שלום ראובן,
יש ברחבי הארץ מאות מלגות לימודים שונות שחלקן בטוח יתאימו לך. אומנם ציינת שבחנת המון מלגות אך לא ציינת באילו מלגות נתקלת ומדוע הן אינן מתאימות כך שיהיה לי קצת קשה לדעת אילו מלגות להציע עבורך ואילו לא מתאימות.
מלבד מלגת משרד החינוך קיימות מגוון מלגות הפונות לסטודנטים במצב כלכלי קשה, סטודנטים מהפריפריה, סטודנטים במסלולי לימוד ספציפיים ועוד. בנוסף, קיימות מלגות התנדבות שונות ומלגות לחיילים משוחררים.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאגר מלגות ענק בו תוכל לחפש מלגות שיתאימו עבורך לפי קריטריונים ספציפיים באמצעות לשונית החיפוש.